dengesiz insan

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
ani manevraları olan ve ayarı olmayan kişidir. bu insanların geçmişi genelde acı ve hüzün doludur. her defasında kadere takarlar kafayı ve keşkelerle boğulurlar. bu arada etrafla olan ilişkileri dibe gider. yalnızlaşırlar ve ilgi ararlar. lafları ve davranışları anlaşılmazdır. bu tip insana yardım etmeye çalışmak sonsuz laf dalaşlarının başlangıcıdır. en iyisi haklı olduğunu belirtmek ve olay mahalinden uzaklaşmaktır.

-kendinle ilgili beş özelliğini say şimdi bize.

-hımmm.. dengesizim.

-hadi ya. ilk defa kendisi ile ilgili kötü bir nitelik söyleyen çıktı karşımıza bu kadar kişi içinden.

-o zaman gerçekten dengesiz mi oluyorum?

-hımmm.bilmem.

yaşanmıştır.böyledir herhalde dengesiz insan.

dedikleriyle yaptıkları sürekli değişen,devamlı değişik girişimlerde bulunan ama bambaşka alakasız sonuçlara ulaşabilen insandır.

a:ahmet

d:dengesiz

a:ya samet olum bi adana mı yesek?

d:yok playstation oynayalım.

a
redface.gif
lum açım lan ne playstation'ı?

d:dönercinin yanında internet cafe var orda yeriz.

a:cafede mi yiyoruz döneri?

d:yok playstation'ı cafede yiycez.

a:samet ne diyon olum lan kafa iyi heralde.

d:kelle mi yesek?

a
tongue.gif
aça yiyelim.

d:adana diyodun az önce.

a:dana pirzola?

d:yok playstation.

a:ne dediğini anlayabilsem bi.

d:önemli değil bi adana yeriz geçer.

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri