S
sevgi-kapisi
Guest
kalbimin en derin yerinden hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum. kiss3
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
sevgi-kapisi ' Alıntı:"1-Allahım senden dünyada ve ahirette afiyet (sıkıntısız yaşam) istiyorum.
2-Allahım aç olan müslümanları doyur,çıplak olan müslümanları giydir,hasta olan tüm müslümanlara şifa ver,sıkıntıda olan tüm müslümanların sıkıntılarını gider,borcu olan müslümanların borçlarını ödemeleri için yardımını lutfeyle."
bundan sonra size de tavsiye Allah'tan her ne istiyorsanız onu önce herkes için isteyin.
sevgi-kapisi ' Alıntı:kalbimin en derin yerinden hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum. kiss3
arkadaşın bu yazısınamı bu kadar övgü gönderiyosunuz yoksa yazıyı mı kaldırdılar.
selim ' Alıntı:sevgi-kapisi ' Alıntı:kalbimin en derin yerinden hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum. kiss3
arkadaşın bu yazısınamı bu kadar övgü gönderiyosunuz yoksa yazıyı mı kaldırdılar.
selim ' Alıntı:sevgi-kapisi ' Alıntı:kalbimin en derin yerinden hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum. kiss3
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.