- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar merhaba.Yeni üye olarakta gözüksem aslında 2007dan beri burayı bilirim..Hatta bu 3.üyeliğim,bu siteye.diğerlerin şifrelerini kaybettim..hemde yeni bir üyelik almak istedim çünkü o üyeliklerimde başka biriydim ve başka hayallerim vardı..
Şimdi büyüdüm..İsteklerim değişti..Bu siteye çok güveniyorum çünkü ergenliğim,üniversite seçimim,ilişkilerim herşeyi buraya tek tek zamanında dökmüşüm..Gelişimimi görmek için arada girerim,bakarım
)
Sonuçlarım harika değil..O zaman istediğim üniversitede değilim,o zaman istediğim kişiye sahip değilim..Ama bedelini sorarsanız,muazzam sonuçlar..
O zamanlar bunları liseye yeni başlamış,ürkek,melankolik ergen bir kız olarak yazardım,şimdi ise üniversiteyi bitirmek üzere iş hayatına atılmaya hazırlanan genç bir bayan olarak yazıyorum..
Yine yeni bir hayatı seçmek için geldim,işte yine buraya 956k
O zamanlar çok desteklerinizi görmüştüm..Şimdi yine aynı desteği sizden alıcak başka kimsem yok açıkcası bu konuda..
Telkinlerime yeniden başlıyacağım..Olumlamalarıma yine hızla devam edeceğim..(senelerdir ara ara yaparım )
Bir sır vermem gerekiyorsa eğer buraya..O zamanlardan bu zamana içimde hala ukte kalan karşılıklı gerçek bir aşk..
Senelerdir hiç mi olmaz..Hep yanılmalar..Hep hayal kırıklığı..
Demek ki diyorum ki hayalimde ki gibi biri beni bekliyor biryerlerde..
Onu bulmak için,yeniden kişisel gelişim yolculuğuma çıkıyorum..
Ve bu günlük defterimi açıyorum..Sizlerden isteğim ise..destek..O0
Gerçek bir aşk..Gerçek bir eş ruh..
Senelerdir ukteyse,ve tek derdim buysa demek ki var benim için böyle biri..
Yoksa olmayan birinin hasreti,yokluğumu olur değil mi?
Ben yaşıyorum işte..
Artık zamanın geldiğini düşünüyorum..
İçimde ukte kalan o aşkın artık yaklaştığını hissediyorum..
Bu günlükte kişisel gelişimim ve fiziksel değişimim de olucak..
Yeni insanları artık yaşamıma çekmeyi seçiyorum..
Mucizeleri seçiyorum..
Kilo vermeyi ve ideal vücuduma sahip olmayı seçiyorum..
Ve de Gerçek aşkıma kavuşmayı seçiyorum.. 956k
sevgiyle..
Zeynep.
Şimdi büyüdüm..İsteklerim değişti..Bu siteye çok güveniyorum çünkü ergenliğim,üniversite seçimim,ilişkilerim herşeyi buraya tek tek zamanında dökmüşüm..Gelişimimi görmek için arada girerim,bakarım
Sonuçlarım harika değil..O zaman istediğim üniversitede değilim,o zaman istediğim kişiye sahip değilim..Ama bedelini sorarsanız,muazzam sonuçlar..
O zamanlar bunları liseye yeni başlamış,ürkek,melankolik ergen bir kız olarak yazardım,şimdi ise üniversiteyi bitirmek üzere iş hayatına atılmaya hazırlanan genç bir bayan olarak yazıyorum..
Yine yeni bir hayatı seçmek için geldim,işte yine buraya 956k
O zamanlar çok desteklerinizi görmüştüm..Şimdi yine aynı desteği sizden alıcak başka kimsem yok açıkcası bu konuda..
Telkinlerime yeniden başlıyacağım..Olumlamalarıma yine hızla devam edeceğim..(senelerdir ara ara yaparım )
Bir sır vermem gerekiyorsa eğer buraya..O zamanlardan bu zamana içimde hala ukte kalan karşılıklı gerçek bir aşk..
Senelerdir hiç mi olmaz..Hep yanılmalar..Hep hayal kırıklığı..
Demek ki diyorum ki hayalimde ki gibi biri beni bekliyor biryerlerde..
Onu bulmak için,yeniden kişisel gelişim yolculuğuma çıkıyorum..
Ve bu günlük defterimi açıyorum..Sizlerden isteğim ise..destek..O0
Gerçek bir aşk..Gerçek bir eş ruh..
Senelerdir ukteyse,ve tek derdim buysa demek ki var benim için böyle biri..
Yoksa olmayan birinin hasreti,yokluğumu olur değil mi?
Ben yaşıyorum işte..
Artık zamanın geldiğini düşünüyorum..
İçimde ukte kalan o aşkın artık yaklaştığını hissediyorum..
Bu günlükte kişisel gelişimim ve fiziksel değişimim de olucak..
Yeni insanları artık yaşamıma çekmeyi seçiyorum..
Mucizeleri seçiyorum..
Kilo vermeyi ve ideal vücuduma sahip olmayı seçiyorum..
Ve de Gerçek aşkıma kavuşmayı seçiyorum.. 956k
sevgiyle..
Zeynep.