Değişim Başladı

Nalan Firdevs

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
girlhahaÇekirdek inanç CD si hazırlattım. Her problemime yanıt aldım. Atakan Beyden Allah razı olsun. Takıntılarım vardı. Kendime yakıştıramadığım.Test ettim telkinleri 10 gün dinledikten sonra... çok süper değişmişim. benim içimdeki sesi dinlemezken,yapma yapma diye.Yapma dedikçe kendi kendimi dinlemiyordum. Bilemiyorum. Değişmişim. Eğer tiki olan biri varsa benim gibi takıntısı olan biri hemen çekirdek inanç testi yapmalı bence. Ben çok mutluyum. Ben benim nasıl olmamı istiyorsam Atakan beye söylüyorum. Utanmaya gerek yok. Çünkü insanın en büyük düşmanı gene kendisiymiş. Ben hep kendime zarar veriyordum. Daha başaracağım çok şey var Atakan bey. İyiki sizi buldum. Allah razı olsun.

süpermişş :)) Özelliklede hani şu iç sesin yapma yapma dediği halde yapabilmen çok güzel olmuş. Anladığım kadarıyla daha önceden iç sesin seni istemediğin şeyleri yaptırıyordu. Sanki insan kendi içine hapsolmuş gibi.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri