Darpaça Eşofmanlar

Mahalle Muhtarı

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Aziz forum sakinleri, sevincli

Bildiğimiz gibi son birkaç yıldır paçası dar olan pantolon,eşofman altı ve türevlerini ''apaçi'' adını verdiğimiz yaşam formları giyiyor. Bu adamlar/kadınlar genellikle işlek cadde ve sokaklarda darpaça pantolon + ilginç saç şekillerinden oluşan kombinasyonla karşımıza çıkıyorlar. Bu egzantrik yaşam formlarını görünce yolumu değiştirir, ayaklarının o paçaya nasıl sığdığına anlam veremez, daha sonra popüler kültüre lanetler yağdırarak huşu içinde yoluma devam ederdim. Ta ki şu harika şeyleri görünceye kadar...

Ekli dosyayı görüntüle 675

Ekli dosyayı görüntüle 676

Ekli dosyayı görüntüle 677

Ekli dosyayı görüntüle 679

Ekli dosyayı görüntüle 680

Evet aziz dostlar. Bunlardan almayı düşünüyorum. Sizce çok mu apaçivari, yoksa güzel mi? Hangileri daha iyi? Mümtaz şahsiyetlerin görüşlerini bekliyorum.

Hörmetler sapkal89

Gayet "insani" kıyafetler olduğunu düşünüyorum. İnsanları niye kategorize ediyoruz?

İnsanları kategorize etmiyorum, tarzlarını çok hoş bulmuyorum sadece. Ayrıca entrye mizahi bir şeyler katmak için böyle yazdım. Bilmem anlatabildim mi?

dar paçayı giymeyen yokki herkes apaçimi şimdi gayet güzel eşofmanlar :)

Teşekkürler aziz forum dostum, s45apk

Ben de çok beğendim bunları. Üstüne de güzel baskı tişörtler düşünüyorum. İnternette ne acayip şeyler var yahu art56art56

Sen kendine yakıştırıyorsan kime ne? Hem eski moda bu ben çocukken sadece paçası değil, beli ve kolları da böyle dar olan eşofmanlardan vardı. Tam örneğini bulamasam da misal aşağıdakilerin dar olan kısımlarını alınız. Paça aynı senin yolladığın gibi. :D

unnado-4104-v2-seritli-sifir-yaka-erkek-esofman-takimi-lacivert-antrasit.jpg

kpek_baskl_eofman_takm.jpg

8744_buyuk_zoom.jpg

gibi. Rahat ol.

Dip not: Ben çocukken pek sıkılır kendilerinden hiç haz etmezdim o ayrı. :D Dar paça kot veya pantalon seviyorum kendi adıma. Pilates yaparken spor taytı da da olur ama ben almayayım canım sağol. :D Kışın sıcak tutar orası da ayrı. :D

Guduuuuu khkh56 Bunlar ne sevimliymiş böyle ya 44a

Ben çocukken pek sıkılır kendilerinden hiç haz etmezdim o ayrı. :D Dar paça kot veya pantalon seviyorum kendi adıma.

Kotlarda güzel duruyor ama sadece kızlar için güzel diyebilirim. 1.90 boyundaki bir erkeğe dar paça hiç yakışmıyor (bkz. ben) smil56
Tamam karar verdim alıyorum bunları. Fikir veren herkese teşekkürler wink77

Anaaaam cilgin897
Aman aman hiç de yapma reklamımı. Kendime hayrım yok bu aralar 44a

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri