dalgalanma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ny10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ny10

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhab arkadaşlar.22 gundur telkinleri dinliyorum.kendine guvenim yarida olsa geldi.yalniz kecen gun Bir anlanlik kendine guvenim kayboldu ancak sonra yine yerine geldi. Bunun adi dalgalanmami?

Ben neredeyse 1 yıldır dinliyorum zaman zaman dalgalanmalar olabiliyor, bahsettiğin gibi. Güven kaybı vs olmuyor ama durgunluk gibi şeyler oluyor.

Dalgalanma çok farklı bir şey.Her insan arada sırada farklı hisler hissedebilir.Herkesin kendini güvensiz hissedebileceği anlar olabilir.Çok kırılgan hissedebilirsiniz.

Ben ilk dinlediğimde yaşadığım olaylardan da dolayı biraz pervasız ve sinirli durumdaydım.İçimde dik yürü diyen bir ses vardı ama hiç bir şeyden zevk almıyordum.Lüzumsuz ve gereksiz geliyordu her şey.Çer çöple yaşamaya başlamıştım.Gerçi şimdi de var ama evi en azından iki-üç haftada bir temizliyorum.Kafamın dağınıklığına bağlıyorum bunu.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri