Daha Canlı Müzikler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rolex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rolex

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
İyi Günler.
Güzel bir site. Tebrikler. Telkinli mp3 ler de güzel ama sürekli dinlediğimde sıkıcı olabiliyor. Daha hareketli, insaları motive eden müziklerle bu kayıt yapılırsa daha güzel olmaz mı? Tabi bi öneri sadece. Müzik insanın ruhunu rahatlatan bir araç, birde haraeketli şarkılar ile bu telkinler yapılırsa daha hızlı bir sonuç alınabilir diye düşünüyorum. İyi çalışmalar dilerim.

Ynt: Daha Canlı Müzikler

Yapilabilir tabii ki ancak telif sorunu olmayan parçalar bulunması gerekiyor.Sizin bu şekilde bulduğunuz telif hakkı olmayan parçalar olursa paylaşırsanız tabii ki değerlendiririz.

Aşağıda vereceğim şarkıları, çoğu kimse beğenerek ve severek dinleyecektir eminim. Oldukça rahatlatıcı motive edici müzikler. Telifle ilgili de herhangi bir sorunları olmadığını düşünüyorum.

Bond................... Victory
Michael Jackson.... Smooth Criminal
Loreena McKennitt . Santiago

Bu bölüme bir kaç tane daha daha şarkı ekleyecektim ama beceremedim. 4897 Nasıl ekleneceğini tarif edebilirseniz ekelerim. Bunlar bence hoş parçalar. Bu ve buna benze parçalar, ilgilenirseniz yazabilirim. İyi Çalışmalar.

bencede biraz değişik ve canlı müzikler eklleyin artık hep aynı müzklerden fenalık geldii sevincli

bence de rock fena olmazdı hani:)))guitarnapalım öss işte klasik muzik bile dinliyoruz onun içinşaşkın

Dexter(yabancı dizi) film müzikleri insanı sakinleştiriyor, bunlardan telkin yaparsanız telkinlerin daha faydalı olacağına inanıyorum.

woww rock ıstıyolarr :) aslında bunu sevdım bee sımdıdıı

wow rock ıstıyolarr..bu degısık geldııı sevdımm bu rock telkınıı beaa

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri