Ağlamak rahatlatır derler, bırak içindekileri...Arkadaşlar 1 hafta oldu suçluluk ve ego yu dinlioyorum.kendimi iyi hissetmiyorum.çok kötüyüm.resmen bunalıma girdim.ağlamak istiyorum hemde çoookkk.sizce ne yapayım bırakayım mı?
kesinlikle haklısın ağlamak yaralıdır bak bir dergide okumuştum ama onu bulamadım benzer bir yazıyı paylaşıyım sizinleAğlamak rahatlatır derler, bırak içindekileri...
bu kadar yoğun yaşıyorsan yakın zamanda ağlama isteği oluşacaktır kesin ,sakın bastırma bak çok sağlıklı atlatacaksın ...yaw benim önerim ancak bu olabiliyorutananadam üzgünüm daha fazla yardımcı olmak isterdim utananadamkendine çok iyi bak sıkıntılarını aşarsın inşallah...ne yapacağımı bilmiyorum.ağlamak istesemde yapamıyorum.geçmişi hatırlıyorum sürekli.içine kapanık biri oldum.kendimi çok yalnız hissediyorum.telkinler bu kadar kötü etki ediyorsa ben ne zaman fayda göreceğim?hiç iyi değilim hiççç![]()
hepimiz ilk başlarda buralardan geçtik..gecenin bi yarısı hiç sebepsiz zırıl zırıl ağladığımı bilirimağla2..telaşlanma devam et.sen ağladıkça bilinç altındaki olumsuz yaşantılar temizlenecek..bu güzel bi gelişme ve geçici merak etme..Arkadaşlar 1 hafta oldu suçluluk ve ego yu dinlioyorum.kendimi iyi hissetmiyorum.çok kötüyüm.resmen bunalıma girdim.ağlamak istiyorum hemde çoookkk.sizce ne yapayım bırakayım mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.