çok kötüyüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan naz78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

naz78

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
şuan öyle kötüyüm ki anlatamam annem 5 yıl önce rahim kanseri olmuştu şükür atlattı kemoterapi aldı moral ve motivasyonla yendi ve bugün akciğerrinde birşeyler görünmüş ve ameliyat yada kemoteapi falan uygulanacakmış bilemiyorum tam olarak üzülmeyelim diye doğru dürüst bişey söylemediler ankaradalar şuan yarın netleşecek sanırım uzatmayayım sizlerden dualarınızı şifa göndermenizi istiyorum arkadaşlar lütfennn yarın na kadar bütün iyi enerjinizi annem için kulanırmısınız? buna çok ihtiyacı var kendini çok kötü hissediyor eminim ve uzaktayım yanında olup annem diye sarılmak istiyorumm erken yaşta evlendim hep uzak kaldım anacımdan doyamadım anneme ona doyamadan kaybetmek istemiyorummmmmmmmsad456

Naz'cım üzülme olur mu? Büyük geçmişler olsun anneciğine. Bu akşam annen için hepimiz varız..

şuan öyle kötüyüm ki anlatamam annem 5 yıl önce rahim kanseri olmuştu şükür atlattı kemoterapi aldı moral ve motivasyonla yendi ve bugün akciğerrinde birşeyler görünmüş ve ameliyat yada kemoteapi falan uygulanacakmış bilemiyorum tam olarak üzülmeyelim diye doğru dürüst bişey söylemediler ankaradalar şuan yarın netleşecek sanırım uzatmayayım sizlerden dualarınızı şifa göndermenizi istiyorum arkadaşlar lütfennn yarın na kadar bütün iyi enerjinizi annem için kulanırmısınız? buna çok ihtiyacı var kendini çok kötü hissediyor eminim ve uzaktayım yanında olup annem diye sarılmak istiyorumm erken yaşta evlendim hep uzak kaldım anacımdan doyamadım anneme ona doyamadan kaybetmek istemiyorummmmmmmmsad456
Arkadaşım şimdiden başladım dua etmeye allah acil şifalar versin inşallah...

Geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
Benim de uzak bir yakınım kemoterapi 2. seans tedavisi gördü. Onun ve herkes için ben her akşam toplayabildiğim kadar arkadaş toplayıp bir çalışma yapıyorum. Saat 23.30 24.00 arasında. Annenizi de haberdar ederek dahil edebilirsiniz.

çok gecmış olsun.......dualarımız annenle....

Dualarımız, tüm iyi dileklerimiz siz ve ailenizle. .

Geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
Benim de uzak bir yakınım kemoterapi 2. seans tedavisi gördü. Onun ve herkes için ben her akşam toplayabildiğim kadar arkadaş toplayıp bir çalışma yapıyorum. Saat 23.30 24.00 arasında. Annenizi de haberdar ederek dahil edebilirsiniz.
ewet net çok haklısın bu gece naz'ın annesi için de herzaman ki yerimizde olalım.ve yarın naz'ın ve ailesinin aldığı olumlu sonuçla sevinçten havalara uçtuğunu imgeleyelim

kıyamam sana kötü şeyler düşünme. annen bir kere yendiyse bu hastalığı neden ikinci kez yenemesin ki? hem daha ne olduğu bile belli değilmiş.
bu günlerde geçecek.. Rabbim tüm şifa bekleyen kullarına içinde de annene şafi ismiyle şifa verir inşallah.

. Annenize tüm pozitif duygularımızı gönderdiğimize göre onun sağlığına kavuşması daha kısa zamanda olacaktır.
images

[FONT=&quot]Onun yanında olamamanız sizi iki kat kaygılandırdığı ortada. Annenizin bu durumu belki de çok ağır olmasa da sizin üzüntünüzün çok olduğu apaçık ortada. Çok sevdiğiniz insanın bu durumu kişiyi gerçekten aşırı derecede duygusallaştırıyor.[/FONT]

Acil şifalar diliyorum.

Naz'cığım,annen için acil şifalar diliyorum..
Bu akşamki çalışmamızda ben de yanınızdaydım..En kısa sürede tekrar sağlığına kavuşmasını diliyorum..

annen ve senin adına üzüldüm.
ama insanoğlu her türlü sona hazırlıklı olmalıdır. hayat bazen istemediğimiz şeyleri karşımıza çıkarıyor. ne kadar savaşırsak savaşalım, bunların önüne geçemiyoruz. umarım annene kötü birşey olmaz
eğer durumu kötüleşirse diye söylüyorum, metin olmalısın. soğukkanlılığını korumaya çalış. ve şu an yaşamakta olduğun bu sürecin de hayatında yaşanması gereken bir basamak olduğunu hatırla...
geçmiş olsun dileklerimle...

hepinizin enerjisini öyle hissetimki çokkkkkkkkk teşekür ederim arkadaşlar görsel olarak sizleri tanımıyorum belki ama şu sitede olduğumdan beli çok fazla katılım yapmasamda melek gibi kişiler olduğunuzdan eminim sizleri çok seviyoum bekliyoruz bakalım bu gün ki sonucu ayın 19 da kesinleşecekmiş annemleri manisaya davet etim yanıma gelecekler bu akşam 19 da çekapa koyacaklar annemi görmek beni daha rahatlatacaktır çünkü o gerçekten güçlü bir kadın çok büyük sıkıntılara göğüs gerdi bir tanesini atlatı bu hastalığın ismini bile anmak istemiyorum bunuda yener eminim sizlerinde dualarıyla ama aslında içimdede bir rahatlama oldu akşam belkide kanser değil belkide başka bişey daha hafif tir ooffffffff bilemiyorum belkide böyle inanmak istemiyorum bilemiyorum allahım şifa versin anacığıma DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN MUTLULUK PEŞİNİZİ BIRAKMASIN

Canım inşallah anneciğin iyileşir ve daha nice sağlıklı,mutlu yıllar yaşarsınız. Birşey olmayacağından eminim Yüce Mevla'm anneni sana bağışlasın. Sevgilerimle...actionsmile

acil şifalar diliyorum. mutlaka güzel haberler alacaksınız endişe etmeyin. herşeyin en hayırlısı olsun sevgiyle...

hepinizin enerjisini öyle hissetimki çokkkkkkkkk teşekür ederim arkadaşlar görsel olarak sizleri tanımıyorum belki ama şu sitede olduğumdan beli çok fazla katılım yapmasamda melek gibi kişiler olduğunuzdan eminim sizleri çok seviyoum bekliyoruz bakalım bu gün ki sonucu ayın 19 da kesinleşecekmiş annemleri manisaya davet etim yanıma gelecekler bu akşam 19 da çekapa koyacaklar annemi görmek beni daha rahatlatacaktır çünkü o gerçekten güçlü bir kadın çok büyük sıkıntılara göğüs gerdi bir tanesini atlatı bu hastalığın ismini bile anmak istemiyorum bunuda yener eminim sizlerinde dualarıyla ama aslında içimdede bir rahatlama oldu akşam belkide kanser değil belkide başka bişey daha hafif tir ooffffffff bilemiyorum belkide böyle inanmak istemiyorum bilemiyorum allahım şifa versin anacığıma DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN MUTLULUK PEŞİNİZİ BIRAKMASIN

allah acil şifalar versın annaciğine nazcım
dualarım annen ve seninle..
hep olumlu ve güzel günlerinizi düşünmeye çalış..
sevgi ve ışıkla...

olumlu düşünmeye çalışıyorum annem benden daha metanetli inanmıyor yok bu aralar sıkıntı yaşadık ya üst üste ondan rahatsızlık zanetiler diyiyor allahım inşallah dediği gibidirde üzüntümüz boşa olmuş olur

Sevgili Naz...

İnşallah tez zamanda iyi haberlerle bizide sevindirirsin.Nasıl dilersen öyle olurmuş.iyi şeyler dileki iyilikler olsun...Rabbim şifasını esirgemesin annenizden ve tüm şifa bekleyen kullarından.AMİN.

olumlu düşünmeye çalışıyorum annem benden daha metanetli inanmıyor yok bu aralar sıkıntı yaşadık ya üst üste ondan rahatsızlık zanetiler diyiyor allahım inşallah dediği gibidirde üzüntümüz boşa olmuş olur

inşallah güzel haberler alırsın tatlım benim...burada şöyle güzel bir kutlama yaparız...
kutlama için haber vermeyi unutma
sevgi ve ışıkla...

Büyük geçmişler olsun anneciğine.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri