çok ilginç yaawwww:))

serkan2626

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
selam herkese sigaradan kurtul müziğini dinlerken elim sigara paketine gidiyor ve istemsiz olarak paketi masaya doğru fırlatıorum sonrada kendi kendime gülüyorum bana bişeyler oluyo sevincli

saat 06:25 sigarayı bırakmaya karar verdim bu telkini ilk kez listeme alıyorum gelişmeleri yazacağım...:))

Telkin mp3 ler baya bi etkili , ben günde 1 paket içiyordum , sigarayı bıraktığım günden önceki günde yine 1 paket içtim sonra aniden bıraktım , azalmayla felan vakit kaybetmedim , ama anlatıldığı şekilde dinleyin telkin mp3 leri ..
bu arada 6 aydır sigara içmiyorum , ne canım çekiyor ne de başka bişi..

Cicero tebrikler öncelikle! Herşeyden önce iradenizi kutlamak lazım.
Telkinleri dinlerken hala sigara kullanıyordunuz ve sonra 1 den bire bıraktınız anladığım kadarıyla. Peki o arada günlük tüketim miktarında azalma oldumu hiç ?

333721.jpg

Po adlı çıngıraklı yılana her sabah düzenli olarak içtiği sigarasını vermeme riskini kimse göze alamıyor. CNN Türk'ün haberine göre; Çünkü Tayvan’ın Taipei kentinde yaşayan üç yaşındaki bu sürüngen günde bir paket sigara içen sahibi yüzünden nikotin bağımlısı olmuş.

Yılanın 33 yaşındaki sahibi Sho Lau, “O çok evcil bir yılan ve bir gün ona doğru bir sigara izmariti attım. O da izmariti ağzında tutmaktan zevk aldı.

Sonra herşey birbirini izledi ve artık hergün bir sigara sabahları bir sigara da gece vakti içiyor. Eğer verecek sigaram kalmamışsa çok gerginleşiyor” dedi.

arkadaşlar bırakın sigarayı yılanlar içsiny789khkh56

tebrikler.
yılan hakikaten ilginçmiş.
biz de bir hüseyin enişte var o da sigara içiyor ve hayvanların bu mereti içmediğini söyleyerek teselli buluyordu eşek ne anlar hoşaftan misali.
ama şimdi o bu habere ne diyecek bakalımy789sevincli

İyiydi. :))

Bırakanlar,buradaki telkiniimi dinledi?
Günde kaç kez dinledi yada kaç saat dinledi ?

Bırakıpta halen bu konuyla ilgili olan üye arkadaşlar umarım uğrar.
Ben diğerleri ile beraber dinliyordum.
Fakat biraz daha uzun,20 dakika.

bugün tam 8 saat dinledim sigara,ç,n ilk günüm henüz bişi yok ama olacak inanıyorum17 yıl sonra veda edicem

bugün de sinledim 2.gün. uyurken ve gündüz.ama hala içiyorum.etkisini göstermesi zaman alacak gibi

Bu konuyu sürekli upload etmek istiyorum.
Sigara Bırakma Telkini ile ilgili son mesajları almak için.
Umarım takip eden olur.
Selamlar

bir gelişme olursa paylaşırm fırsat buldukça dinliyorum.
selamlar.

Bu konuda telkini deneyen arkadaslardan henuz sonuc yok sanirim collin arkadas ne durumdasin ?telkin etkili işe yaradimi ?

yaralıaşık ben hala dinliyorum ve hala içiyorum. azaltmak bile sözkonusu değil. bilinçaltıma işlemiyor herhalde4897dinlemeye devam adicem. telkinle bırakabilenler de yazsalar destek için. umutsuzluğa düşüyorum.bye.

Merhaba arkadaşlar.
Benim bugün 26. gün fakat hala içmeye devam ediyorum.
Nerede hata yaptım acaba.
Bırakacağımada çok inamıştım halbuki.
Telkinleri hala dinlemeye devam ediyorum.
Bilgisi olan yardım etsin.

Selamlar.

bir bilgim yok.bende hala içiyorum.bilgisi olan da cevap vermek istemiyor herhalde.

Herseyi bilincaltina birakmamak gerekiyor.
Birazda bilincli olarak 'ben sigarayi birakiyorum' gercegini kabullenmek gerekiyor.

Bu sekilde etki etme suresi hizlanacaktir eminim ki.

arkadaşlar sigarayı bir yıl önce bırakan birisi olarak,diyebilirim ki :sigara telkini sadece sigarayı bırakma gücünü tetikliyor...yani daha güçlü oluyosunuz bu konuda... ısrarla dinlemeye devam edin...tabiki çok kuvvetli bir bağımlılık için,sihir etkisi yapmıyo...bağımlılık olduğu için bıraktıktan sonra beyin sürekli hatırlatıcak sigara içmeniz için ama siz bu kandırık hatırlatmaya gelmeyeceksiniz ve bekleyeceksiniz:)böyle böyle beyninizdeki sigara ile ilgili kayıtlar silinceekk...ne kolay değilmi?:)

teşekkür ederim arkadaşlar. açıkçası ben herşeyi telkinden bekliyodum. tiksineceğim falan zannettim.ama iradeyi işin içne koymak. inşallah yapabilirim.

Arkadaşlar tam 48. gündeyim.
Hala dinliyorum ve hala içiyorum.
Çok inanmıştım "tamam artık bu kesin çözüm" diye düşünüyordum ama tık yok.
tavsiyesi olan varmı?

sadece sigara telkinini mi dinliyorsun, diğer telkinleride ekle bence...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri