Çok İlginç Birşey Keşfettim

RenaC

New member
9
HD RANK
Reaksiyon puanı
4
ArkadaşLar geçen nette gezerken mükemmel bir konuya denk geldim
biggrin.gif

Konunun güzeLLiği kadar yorumlarda süper ve sizinLe payLaşmak istedim
biggrin.gif

Buyrun konu bu
biggrin.gif

wol_error.gif
Bu Resim Yeniden Boyutlandırılmıştır. Resmin Büyük Halini Görmek İçin Buraya Tıklayınız. Resmin Orjinal Boyutu 867x243
resim_359013433.JPG

Bu yoruma dikkat
biggrin.gif

Kuvette maydanoz yıkarken boğulma tehlikesi atlatmak..
hmmz.gif

Bir güne en fazla bu kadar kötü başlanabilir..

Enteresan bir yorum daha

Suda oksijen yok mu
abov.gif

Balıklar Ayda da yaşar Marsta da demek ki
abov.gif

Ben paatent için isviçre uçağında yer ayırttım... Son bir kişi ...acele et
kac.gif

bos.gif

En mantıkLı cevap
biggrin.gif

Bir çılgınlık daha yap ve bu sefer sudan çıkarma kafanı
lol.gif

Bu arkadaşın fantazisi başka
biggrin.gif

Maydonozla beraber mi yıkanıyorsun ? Yahu bu nasıl bir fantezidir
Bu da bilgi veren bir yorum
biggrin.gif

sağlık açısından maydanozu kaynatıp suyunu içeceksin yıkadığın suya girmeyeceksin.............yanlış bilgi vermişler
Bu da suda ateş yakıyor hey allahım
biggrin.gif

Bu deneyi yapan adam yine cevap veriyor :)

Bu mesajı okuyunca sudaki oksijeni açığa çıkartmak için hidrojenin yanıcılığını kullanayım dedim‚ suda ateş yakmaya çalıştım‚ hesabıma göre hidrojen yanınca oksijen kalacaktı geriye‚ ama yanmadı ya...
confused.gif

Bu da daha önce keşfedilmemiştir umarım..

bos.gif

Bunun kafa hepsinden beter
biggrin.gif

maydonoz nefes alabildi mi bari?

diss.gif
Bu yorumu okumaLısınız

Suda oksijen var aslinda‚ H20 zaten kimyasal formulu‚ yani iki hidrojen atomu ve bir oksijen atomu. Yalniz insan akcigeri bu oksijeni alip vucutta kullanilir hale getirecek sekilde degil. Baliklar bunu solungaclar ile yapiyor.

Ama hala bir umit var. Denizde yasayan memeliler var‚ balinalar yunus baliklari. Bu hayvanlar karadan denize gecen hayvan turleri. Karadan gecis yaptiklari icin halen bazi ozelliklerini koruyorlar‚ daha degisik aliyorlar oksijeni yukaridaki bir deliktende su atiyorlar. Bu uzun bir evrim sonucu oldu‚ pat diye olmadi.

eger arkadas bu olayi sik sik yaparsa veya su kenarinda yasamaya baslayip su ile cok hasir nesir olur suyun altinda kalir ve gun gectikce su altinda kaldigi vakitleri cogaltirsa‚ generasyon dan generasyona bu kabiliyetini arttirip vucudunda buna uygun evrim gecirebilir‚ belki 10 15 generasyon sonra torunlarinin torunlari su altinda nefes alabilirler kim bilir.

Bu konuyu her okuduğumda güLmekten kırıLıyorum
biggrin.gif

süper süper süper ya
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
diss.gif

Herkes okusun neşesi yerine gelsin bu konuyu ilk gördüğümde Zaten kıvrandım artık gülmekten

gerçektende çok komikmiş:D:D paylaşım için teşekürler

ArkadaşLar geçen nette gezerken mükemmel bir konuya denk geldim
biggrin.gif

Konunun güzeLLiği kadar yorumlarda süper ve sizinLe payLaşmak istedim
biggrin.gif

Buyrun konu bu
biggrin.gif

wol_error.gif
Bu Resim Yeniden Boyutlandırılmıştır. Resmin Büyük Halini Görmek İçin Buraya Tıklayınız. Resmin Orjinal Boyutu 867x243
resim_359013433.JPG

Bu yoruma dikkat
biggrin.gif

Kuvette maydanoz yıkarken boğulma tehlikesi atlatmak..
hmmz.gif

Bir güne en fazla bu kadar kötü başlanabilir..

Enteresan bir yorum daha

Suda oksijen yok mu
abov.gif

Balıklar Ayda da yaşar Marsta da demek ki
abov.gif

Ben paatent için isviçre uçağında yer ayırttım... Son bir kişi ...acele et
kac.gif

bos.gif

En mantıkLı cevap
biggrin.gif

Bir çılgınlık daha yap ve bu sefer sudan çıkarma kafanı
lol.gif

Bu arkadaşın fantazisi başka
biggrin.gif

Maydonozla beraber mi yıkanıyorsun ? Yahu bu nasıl bir fantezidir
Bu da bilgi veren bir yorum
biggrin.gif

sağlık açısından maydanozu kaynatıp suyunu içeceksin yıkadığın suya girmeyeceksin.............yanlış bilgi vermişler
Bu da suda ateş yakıyor hey allahım
biggrin.gif

Bu deneyi yapan adam yine cevap veriyor :)

Bu mesajı okuyunca sudaki oksijeni açığa çıkartmak için hidrojenin yanıcılığını kullanayım dedim‚ suda ateş yakmaya çalıştım‚ hesabıma göre hidrojen yanınca oksijen kalacaktı geriye‚ ama yanmadı ya...
confused.gif

Bu da daha önce keşfedilmemiştir umarım..
bos.gif

Bunun kafa hepsinden beter
biggrin.gif

maydonoz nefes alabildi mi bari?

diss.gif
Bu yorumu okumaLısınız

Suda oksijen var aslinda‚ H20 zaten kimyasal formulu‚ yani iki hidrojen atomu ve bir oksijen atomu. Yalniz insan akcigeri bu oksijeni alip vucutta kullanilir hale getirecek sekilde degil. Baliklar bunu solungaclar ile yapiyor.

Ama hala bir umit var. Denizde yasayan memeliler var‚ balinalar yunus baliklari. Bu hayvanlar karadan denize gecen hayvan turleri. Karadan gecis yaptiklari icin halen bazi ozelliklerini koruyorlar‚ daha degisik aliyorlar oksijeni yukaridaki bir deliktende su atiyorlar. Bu uzun bir evrim sonucu oldu‚ pat diye olmadi.

eger arkadas bu olayi sik sik yaparsa veya su kenarinda yasamaya baslayip su ile cok hasir nesir olur suyun altinda kalir ve gun gectikce su altinda kaldigi vakitleri cogaltirsa‚ generasyon dan generasyona bu kabiliyetini arttirip vucudunda buna uygun evrim gecirebilir‚ belki 10 15 generasyon sonra torunlarinin torunlari su altinda nefes alabilirler kim bilir.

Bu konuyu her okuduğumda güLmekten kırıLıyorum
biggrin.gif

süper süper süper ya
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
diss.gif

Kamuran 'Er AŞHK DEĞİL SEVGİ DEĞİL BAŞKA BİŞİ BU....

05 Haziran, 00:21 · Yorum Yap ·BeğenBeğenmekten Vazgeç · Görüşleri Gör (5)Görüşleri Gizle (5)
  • 2 kişi bunu beğendi.
    • Ecem 'Karasoy' hımmm hıııı hııımm ne ? kamuran :P kamuran :P 05 Haziran, 00:46 · BeğenBeğenmekten Vazgeç

• Kamil Ates karabasan olmasin:)) 05 Haziran, 09:12 · BeğenBeğenmekten Vazgeç ·

• Kamuran 'Er:)) kamil abi hiç değişmicekmisin sen :))) yok yok o hiç değil 05 Haziran, 11

Bunlar gerçek mi? dusun2 Gerçekten komik...

Komikti, paylaşım için teşekkürler.

Gerçekten çok komik. Paylaşımlarınız için teşekkürler... İyiki varsınız

Bunlar ne böyleeee yaaaa...sevincliSabah sabah iyi güldüm...y789

smil56

Teşekkür ediyorum RenaC.

Allah seni her daim güldürsün emi.actionsmile

Süperdi gerçekten, beni çok güldürdün.
Sen de çok gülesin.
Sevgiler

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri