COK GUZEL BIR TERAPİ PROGRAMI: Natura Sound Therapy 2.0

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dost78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hemen indirdim, seslerin hepsi süper, bayılıyorum doğa seslerine 956k Teşekkürler...

Çok güzelmiş hemen indirdim inanılmaz hoş müzikler dost78 her zaman yazılarını gerçekten zevkle okuyorum ve verdiğin programları gözüm kapalı indiriyorum daha önce de hızlı okuma prog. linki vermıştın çok memnun kaldım çoooook çoook teşekkür ederim.
Hemen aklıma bi soru geldi Atakan abi bu programda beyin frekanslarına göre müzikler var bu müziklerden telkin için yararlanılması iyi bir fikir değil mi?Şu açıdan soruyorum beyin de gece uyurken yani en bilinçaltının açık olduğu frekansla telkinler birleştiğinde bilinçaltına daha iyi nüfus etmez mi?

beynin frekansları hakkında kısa bilgi için serbest kürsü makalelerdeki BEYİN DALGALARI VE DUYGULAR yazısına gözatabilirsiniz. actionsmile

hem bu terapi programını hem de telkinleri aynı anda dinlesek olur mu acaba? dusun

juste ben şuanda öyle dinlemeye başladım y789 ama bakalım atakan abinin fikri nedir? smiliyface

ben de öyle dinlemeye başladım ve acaba ikisi birden etkili olur mu diye tereddüt ettim. Atakan Bey'in fikrini ben de merakla bekliyorum.

juste geldi atakan abi 12389
44

Genelde dünya'da subliminal ile birlikte bu tip frekanslar kullanılır.Ritmotrans'da ise ritmli okuma zaten yeterince etkili olduğu için ayrıca frekans kullanmadım.
Ancak ikisini bir arada dinlemek de etkili olabilir.Yani ille bu program ile birlikte telkinleri dinlemek gerekmiyor.Tercih edenler böyle dinleyebilirler.

Şimdi yükledim bende gerçekten güzel bir programmış.Dost78'e tekrar teşekkür ederim.
Bence kullanilabilir olumlu.Özellikle şu videolar harika sular akıyor falan ... blissy

çok güzel teşekkürler paylaşım içn..

Teşekkürler Dost78 bizlerle paylaştığınız için. super

mügeee ' Alıntı:
Beyin dalgalarımız ve bilgisayarlar...

Beyin sürekli olarak farklı dalga boylarında salınımlar gerçekleştirir. bu dalgaların salınımı anında kişinin sağ yada sol ayağını hareket ettireceği beynin farklı noktalarına yerleştirilen elektrotların, elektro-ensafalografi (EEG) yöntemi ile yayılan dalgaların, bilgisayar ortamına veri olarak girilmesiyle önceden anlaşılabilir. psikolojide EEG yönteminden sıkça faydalanılıyor. ancak bu tür basit hareketler bilgisayarla tespit edilebiliyor. örneğin ABD'de rochester üniversitesi labaratuvarında geliştirilen bir bilgisayar, kişinin bir televizyonun açılması yada kapanılmasını istemesini veriler aracılığıyla bilgisayara aktarıp televizyon açılıp kapatılabiliyor. tabiki bu buluş felçli hastaların kendilerine yetmesini sağlamak amacıyla tasarlanmış fakat insanların daha gerçekleşmemiş eylemleri sezmeleri, hiç kimsenin yaratmadığı soyut yada somut şeyler için de beyinde bu dört dalganın yayılması sırasında gerçekleşir:

*alfa dalgası, yetişkin insanların gün içinde hayallere daldığı kendilerini rahat hissettiği zamanlarda yayılır.

*beta dalgası ise kişinin bişeyleri aktif düşünmesi durumunda, örneğin asal sayıları sayması yada dikkatle birilerini dinleme eylemindeyken yayılmaktadır.

*teta dalgası ise daha çok onüç yaş altındaki çocuklarda daha baskın olup yaratıcılık ve rüyaların yaşandığı anlarda hareketlenmekte

*delta ise insanların bilinçaltının devreye girdiği sezinleme gücünün ortaya çıktığı anlarda yayılım gösterir. farklı eylemlerde farklı beyin dalgaları gözlemlenirken bu dalgaların değişiminden dolayı ortaya stres açığa çıkar.

****Düşünceler aklın yazılımı gibidir ve duyguların açığa çıkmasıyla biriken beynin enerjisi düşüncelerle kontrol edilebilir.****

Burada düşünceler ve duygular sonucunda sonucunda bu dalgaların ortaya çıktığı yazılmış.Yukarıdaki programdan sesleri dinleyincede dinlediğimiz sesler sonucumu düşünceler ya da duygular ortaya çıkmakta dusun Bu konuda benim pek bilgim yok bilen arkadaşlar varsa beni ve varsa diğer bilmeyenleri aydınlatabilirlermi?

şöyle bu yazıya aktarmamın nedeni özellikle bu kısımdı;

*alfa dalgası, yetişkin insanların gün içinde hayallere daldığı kendilerini rahat hissettiği zamanlarda yayılır.

*beta dalgası ise kişinin bişeyleri aktif düşünmesi durumunda, örneğin asal sayıları sayması yada dikkatle birilerini dinleme eylemindeyken yayılmaktadır.

*teta dalgası ise daha çok onüç yaş altındaki çocuklarda daha baskın olup yaratıcılık ve rüyaların yaşandığı anlarda hareketlenmekte

*delta ise insanların bilinçaltının devreye girdiği sezinleme gücünün ortaya çıktığı anlarda yayılım gösterir. farklı eylemlerde farklı beyin dalgaları gözlemlenirken bu dalgaların değişiminden dolayı ortaya stres açığa çıkar.

yani beyinde delta dalgaları salındığında bilinçaltı açık oluyor ,bu programda da ayarları buna uygun yapmanız amacıyla yönlendirdim bu yazıya.

verdiğiniz bilgler için sizede teşekkürler Müge Hanım

dost78 ' Alıntı:
Arkadaşlar programı dün buldum çok güzel,strese ve depresyona karşı uygulanabilecek bir program,programın içeriğinde çeşitli doğa sesleri ve mistik sesler ve beyni uyaran delta alfa beta teta dalgaları var,bunları ayarlayarak istediğini istediğin tonda açıyorsun:

http://rs66.rapidshare.com/files/15626745/NaturaSoundTherapy.rar

Ben programı yükledim ama setupı açınca şifre soruyo.yardımcı olablir misin?

İçinde var yaa şifre klasörde bir dosya olacak notepad gibi onda yazar.

Ay pardon 44

bu natura programı, telkin falan içermiyor anladığım kadarıyla. yani okyanus gökgürültüsü gibi sesleri açmayıp sadece alfa beta gibi dalgaları seçip bizim telkinlerle dinlesek yeterli olur diye düşünüyorum..bilgisi olan var mıdır dusun

evet bu program telkin içermiyor,anladığım kadarıyla günün stresini atmak için,dinlenmek için kullanılabilecek bir program

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri