Cok faydali bir site buldum!!!!!

mustinet1900

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
art56art56

slmlar
arkadaslar internette gezinirken tesadüfen bir siteye rasladi ve burada paylasmak istedim.
Bu mesaji nereye yazacagimi bilemedigim icin bu kategoriye ekledim.
Bilmiyorum belkide önceden verilmisti ozaman kusuruma bakmayin ben daha fazla inceleyemdim ama cok yararli bir siteye benziyor.
umarim faydali bir katkida bulunabilmisimdir

http://www.sosyal-fobi.net

slmlar

Ynt: Cok faydali bir site buldum!!!!!

sevgili mustinet o siteyede üye oldum ,,galiba orada işler biraz yavaş işliyor aktivasyon hala gelmedi neyse..biraz mesajları okudum..sf liler bayağı bir dayanışma içinde sevindim..hepsine saygılı sevgiler

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri