cilt hastalıkları cilt çatlakları

asisbella

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
komik gelebilir belki
ama cilt çatlaklarının tedavisi hala yapılan araştırmalara karşın bulunamadı
bir çok kanserin bile tedavisi günümüzde bulunmaktadır.

bende artık bu cilt çatlaklarının psikolojik olduğuna inanmaya başladım.
belki bunada burada bir çare bulabiliriz diye düşünüyorum
yardım edermisiniz.

Herşeyin mümkün olduğunu düşünüyorum bende. Kesinlikle her hastalık iyileştirilebilir. Suna Dumankaya çatlaklar için tatlı kayısı çekirdeği yağı veya çilek yağı önermişti;ama çatlaklar olmadan sürülmeli demişti. Bilgi olsun benden :)

saçma bir şey yazdım farkındayım
fakat cilt hastalıklarında sivilce, egzema gibi başlıkları görünce ekleyeyim dedim :)))

komik gelebilir belki
ama cilt çatlaklarının tedavisi hala yapılan araştırmalara karşın bulunamadı
bir çok kanserin bile tedavisi günümüzde bulunmaktadır.

bende artık bu cilt çatlaklarının psikolojik olduğuna inanmaya başladım.
belki bunada burada bir çare bulabiliriz diye düşünüyorum
yardım edermisiniz.
Çatlaklara herhangi bir yağla ya da kremle müdahale etmek geçirmiyormuş malesef, Yeshappy arkadaşımızın da dediği gibi çatlamadan önce sürülmesi gerekiyor. Fakat cihazlarla tedavi mevcut, bunu iyi yapabilen bir cihaz ismi biliyordum ama nereye yazdım unuttum. Bir ara notlarıma bakar, bulursam söylerim. Telkinlerden bahsetmişsiniz, aslında olabilir denemekte fayda var. Sevgilerimle...

kesinlikle saçma değil hatta harika :)

bu konudaki gelişmeleri bekliyor olacağım.

Çatlaklar için fucicort adlı bir kremi önerenler oldu bana. İnternetden de araştırdım fakat bazı siteler sivilceler bazı siteler ise cilt problemleri yaşayanlar için olduğunu söylüyor. Sizin fucicort krem ne işe yarar sorusuna tam bir yanıtınız ya da bir bilgiiz varsa burada paylaşırsanız ben dahil diğer kullanıcıların için yararı olacaktır.

Çatlaklar için hametan adlı bir kremi önerenler oldu bana. İnternetten de araştırdım fakat bazı siteler sivilceler bazı siteler ise cilt problemleri yaşayanlar için olduğunu söylüyor. Sizin hametan krem ne işe yarar sorusuna tam bir yanıtınız ya da bir bilgiiz varsa burada paylaşırsanız ben dahil diğer kullanıcıların için yararı olacaktır.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri