Chip dergisinden bedava host ve domain kampanyası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan chnchn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

chnchn

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar herkese merhaba
Chip dergisi mart sayısında okuyucularına bedava host ve domain veriyor.

Bedava host + domain

Domain .tk uzantısına sahip.Bilmiyenler için belirteyim domain internet alan adı anlamına geliyor.
www.hayatimdegisti.com gibi.Fakat buradaki uzantımız .com değilde .tk

Host bilgileri ise şu şekilde :

500 MB alan

2 GB trafik
1 Email
1 Subdomain
1 Mysql

Host ise sitemizin barındığı yer.

Dergi fiyatı ise 7 tl

Sözün özü 7 tl ye 1 yıllık host + domain sahibi oluyorsunuz.

ilgilenenlere duyurulur
956k

Not : Ben aldım.Sitemide kurdum.Uzun zamandan beri kafamda olan birşeydi.Memnunmusunuz derseniz kimi zaman biraz takılsa da memnunum , mutluyum ,içim içime sığmıyor
smil56
Alacak arkadaşlara da elimden geldiğimce teknik destek de bulunabilirim.
Kalın sağlıcakla

Teşekkürler dostum ::) Bende düşünüyordum :P Çekim yasasıııı sevincli

Aynen , bende düşünüyorum kaç zamandır hatta 1 hafta içinde site için host , domain alacaktım ta ki markette chip dergisini görene kadar :)

desene çekim yasası tıkır mıkır işliyor 956k

alkışlar sana çekim yasası alk78

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri