ceylanın mutluluk günlüğü

ceylan84lum

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
ben de artık o sırrı biliyorumy789
henüz 10 gündür aranızdayım ama hayatım değişmeye başladı..ben değişmeye başladım.artık mutluyum.kendimi seviyorum.ve artık daha az yüzüm kızarıyor.kendime güveniyorum.hayatı seviyorum.biliyorum ki benim için de bir yerlere mutluluk ,para,sağlık,huzur,afiyet ayrılmış.ve ben onlara sahibim..şuan kpss ye hazırlanıyorum.iş arayanlar,bir iş sahibi olmak isteyenler ne kadar sanncılı süreçler olduğunu bilir.ama ben sizleri tanıdığım için bu sancıyı çekmiyorum artık..4 ay sonra sınavım var ve ben öğretmen olmak için hazırım...
babamın arayıp atanmışsın sesini duyar gibiyim..annem mevlit okutuyo,bisürü pasta yapmış.ev çok kalabalık:)))babamın koltukları kabarmaya başladı..''bizim kız da atandı'':)))
denizi olan bi şehirdeyim.evimi tuttum hatta çok ii bi de ev arkadaşı buldum kendime.ilk kırtasiye parasını da aldımy789ohhhh..
çok özenle hazırlandığım okuldaki ilk günüm...gülen gözlerle giriyorum sınıfıma:))))))))))..ve artık hep mutlu günler benimle..ve ben öğretmen olmaya hazırım

sizi çok seviyorum iyi ki varsınız...

sevincli böyyle öğrenmeye meraklı onlarca çift göz sana bakıyorlarr :) İçindeki yaşama sevinnci bir daha, bir daha katlanıyorr blissy herşeyy o kadarr güzel kii. . Anlatamamm :) Kalbinn Öyyle güzel atıyor kii. . Sanki yaşamaya yeni başlamışsınn cilgin897 Mutluluğun yazındann okunuyorr y789 Günlüğün hayırlı olsunn sevincli İyiki varsınn, hepp mutlu kal derty

sevincli böyyle öğrenmeye meraklı onlarca çift göz sana bakıyorlarr :) İçindeki yaşama sevinnci bir daha, bir daha katlanıyorr blissy herşeyy o kadarr güzel kii. . Anlatamamm :) Kalbinn Öyyle güzel atıyor kii. . Sanki yaşamaya yeni başlamışsınn cilgin897 Mutluluğun yazındann okunuyorr y789 Günlüğün hayırlı olsunn sevincli İyiki varsınn, hepp mutlu kal derty
canım benim güzel temennilerin için çok teşekkür ederim. evet şuan çok mutluyum.çekim yasasıyla ilgili,hayatın bize göstereceği mucizelerle ilgili biraz biraz bilgi sahibi olunca aslında herşeyin kendi elinde olduğunu anlıyo insan..ben de bu yola başladım her şey in güzel olacağına inanarak..

hayat hepimize güzellikler getirsin..iyi ki varsın canım,iyi ki varsınız...

kafamdaki olumsuz düşünceler word de yazılı uzun yazılar gibi.şimdi ben backspace tuşuna basıyorum ve o yazıların silinmesini izliyorum..satır satır harf harf hepsinden kurtuluyorums456s456s456

iyi ki varsınızy789

olumsuz duyguların çöpe umutların hayallerin cebe yolun açık olsun güzelim.farkındalıkların artsın günlüğün güzel haberlerle dolup taşsın.iyi ki varsıny789

olumsuz duyguların çöpe umutların hayallerin cebe yolun açık olsun güzelim.farkındalıkların artsın günlüğün güzel haberlerle dolup taşsın.iyi ki varsıny789
teşekkür edrim bengusu..hep beraber inş..bugün herzamanki gibi kütüphaneye gidip ders çalıştım.200 -300 kişinn olduğu bi kütüphane.önceden adımımı atar atmaz bi garip oluyodum,kızarmaya başlıyodum,herkes bana bakıyo zannediyodum.bugün baktım numaram en sondaki sıra epey bi yürümem gerekiyosadanimsadanim.önce bi tedirgin oldum kızarcam falan die korktum.inanın eskisi kadar rahatsız olmadım.dik yürümem dikkatimi çekti .gittim yerime oturdum ve gülümsedim kendi kendime..şükrettim..inş herşey daha güzel olcak..
herşey yolunda mutluyum huzurluyum...s456s456s456(olmasa da böle sölemek lazımmışy789)
mutlu kalın iyi ki varsınız..

günlüğünüz hayırlı olsun güzel haberlerle dolup taşsın

günlügün hayirli olsun.
mutluluklarinla dolup tassin.
rabbim kalbine göre versin.
son olarak amin:)))

Öyle güzel bakmış ki gözlerime, kimseye öyle bakmamış ne geçmişte ne şimdi ne de gelecekte...
eye.gif

Parmak izlerim kimsenin parmak izine benzemiyor. Demek ki, benim parmak uçlarıma hiç kimsenin parmak ucuna dokunmadığı gibi dokunmuş. Sadece dokunmuş mu? Hâlâ dokunmakta. Her an yeni/den dokunmakta. Retinam kimsenin retinasına benzemiyor. Demek ki, benim gözümün içine kimsenin gözünün içine bakmadığı gibi bakmış. Sadece bakmış mı? Hâlâ bakmakta. Şimdi gözlerimin içine yeni/den bakmakta. Ben gözlerimi kapatsam da, O gözlerimden bakışını ayırmamakta. Yüzüm kimsenin yüzüne benzemiyor. Demek ki, benim yüzüme kimsenin yüzüne yönelmediği gibi yönelmiş. Sadece yönelmiş mi? Hâlâ yüzüme dönük ve yüzümün her noktasında çalışmakta. Ben O'ndan yüz çevirsem de, O benden yüz çevirmemekte...

Allah ım seni seviyorum..bana kendimi özel hissettirdiğin için sonsuz şükürler olsuny789

şiir sevenlere...

Dün Gece
Çelik testereyle kestim suları
Yıkadım duvara astım suları..
Düşümde düşüme girdim dün gece.

Buluta yaslandım ışığı tuttum.
Seni hatırladım, seni unutdum..
Kendimi kendime sordum dün gece.

Topladım yolları eyledim yumak
Musalladan gayri görmedim durak...
Durmadan düşünüp durdum dün gece.

Toprağı boyadım otlar ağladı
Oturdum kalkmadım atlar ağladı..
Tuttum yorgunluğu yordum dün gece.

Dertler gecikince gidip yokladım
Yırtık bohçalarda umut sakladım..
Kırgınlık bağını kırdım dün gece.

Şişelerde mahkûm çiçek kokusu
Yağdı yüreğime renk renk korkusu..
Yok yere yokluğu vurdum dün gece.

Ay doğdu, gölgeler çöktü üstüme
Hicran alev alev aktı üstüme..
Gözümü yollarda gördüm dün gece.
.
Dosta şiir yazdım 'hatıra' dedim
Belki bir dost gele otura dedim..
Gönlümü toprağa serdim dün gece ...A.K

bugün güzel bi gündü..çok kitap okudum..y789güzel hayallar kurdum,hissettim...ve yaşamak için de dua ettim...

iyi ki varsınızactionsmile

bugün babamın hastalandığı haberini aldım,kuzenimin hastaneye kaldırıldığını ve canımı sıkan birkaç olay daha...sinirlerim yeterince yıprandı fakat sakin olmak zorundayım

dualarınızı ve iyi dileklerinizi bekliyorum
iyi ki varsınız

Dualarımız seninle canım..Allah en kısa zamanda şifa versin inşallah..

Geçmişler olsunn, kötü birşey yokya, İnşallah??

hepinize teşekkür ederim..çokşkr şimdi iiler..:))))sizi seviyorum
iyi ki varsınız

hiç ii değilim.başım çok ağrıdı.1 saat trafikte bekledim sinirlerim alt üst oldu.sabahtan beri daha az evvel yemek yedim.gece erken uyudum uykumu alayım die.ama 7:30 da bi uyandım sanki hiç uyumamışım deliye döndüm.kendime kızdım.
hadi güzel bişeyler diyinbad45

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri