Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Aaaa yazık olur mu??? Enes'le uğraşmak benim kişisel hobimmm khkh56 herkese tavsiye ederim.... ama seni sinir eden olurssaaaaa!!!!!............. Sen direkt bana gel ben hallederimblissyhepimiz çok yaşayalımm blissy ayrıca senin yazını bugün gördüm enes le uğraşıyormuşsun guitar yazık değil mi çocuğa smil56
Sadece ben sinir ederim demi??y789tamam tamam mutluyumm ben, sen de mutlu oll, beni kimse sinir edemez sevincli
ooo şşeeetttt bir de kafa tutuyor.. khkh56 mutluluk iksirin her ne bilmiyorum ama dünyada ki bütün iksileri karıştırıp içsen yine de benim gazabımdan kurtulmazsınnnnkhkh56hayıııırr, senn de edemezsinn sevincli bu gibi durumlarda mutluluk iksirim vaaarr kahvesmiley onu içersemm kimse beni sinir edemez krz67
Çikolata fabrikasına düşsennnn, küçük çocuklar etrafını kuşatsa yinede benim hışmımdan kurtulamazsınnnnnkhkh56cıııkk cıııkk cıııkk pes etmiyoruuumm blissy mutluluk iksirim çikolata kokulu parfüm, tebessüm ve küçük çocuklarr guitar
İşte orda durrrrr y789 İşini iyi biliyorsunnnn956k Sana kızamammmmbenn eminimm sen sinirlenemezsin. . kaşlarını çatamazsın. . hadii en sinirli olduğun anda geçtim karşına, gülümsedimm. . napıcaksınn sevincli
Sitede konulari kacgundur okuyamadim ,birazdan okumaya baslicam o kadar yararli bilgiler var .Arada da egleniyoruz en dogal hakkimiz bu .Spestnazin enerjisi ve mavis cadinin cadiligi ,bazen sopasiyla dolasiyor sitede .Cok sekerler ya Gelelim konumuza hayati degismis ve burada olan o kisiyi bana ozel msj atsana kimmis bu.Kimseye demicem soz aramizda kalacak 12389 bu arada hosgeldinmerhaba
hayatı değişen ve hayatımdan çıkan birinin burada olduğunu düşünerekten şu siteye bir bakayım dedim
khkh56Hayatı değişmiş ifadene bittim tatlım yaaakhkh56khkh56Sitede konulari kacgundur okuyamadim ,birazdan okumaya baslicam o kadar yararli bilgiler var .Arada da egleniyoruz en dogal hakkimiz bu .Spestnazin enerjisi ve mavis cadinin cadiligi cok sekerler ya Gelelim konumuza hayati degismis ve burada olan o kisiyi bana ozel msj atsana kimmis bu.Kimseye demicem soz aramizda kalacak 12389
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.