Cevabını bulamadığım 2 Soru

Gizem_

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba site sakinleri, sitede yeniyim ve biraz dolaşmama rağmen bu sorularıma bi' cevap bulamadım neutrali5. Herneyse;

1-) Dinlemeye ego ve suçlulukla başladım ve 2 hafta dinlenince suçluluğun çıkarılması gerekiyomuş ama ben bir kaç gün aksattım, bi' gün 1 saat diğer gün 5 saat bazen de hiç dinlemedim falan yani hem az hem de düzensiz 3 hafta dinlemiş oldum şimdi suçluluğu çıkarıp dinlemek istediğim telkini koyabilir miyim listeme?

2-) Ego ve suçluluğun farklı versiyonlarının süreleri farklı. Mesela ego doğa 21 dk falan klasiği 10 dk. Herhangi bi' fark yaratır mı?

İlginize şimdiden tşk. 956k

Oncelikle hosgeldiniz. Telkinlerin dinleme surelerinden ziyade etki gostermeleri onemli. Etki gordukten sonra -ki bunu hissedersiniz- ona gore ilave edip cikarma yapabilirsiniz. Telkin icerikleri ayni olup muziklerin sure farki var.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim :zpzp:. Fakat suçluluk duygusu ve kendime güvenim ile ilgili pek bi' sorunum olmadığı için etkilerini hissedemiyorum sanırım. Yine de ilave ve çıkarma işlemi yapabilir miyim? cat56

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim :zpzp:. Fakat suçluluk duygusu ve kendime güvenim ile ilgili pek bi' sorunum olmadığı için etkilerini hissedemiyorum sanırım. Yine de ilave ve çıkarma işlemi yapabilir miyim? cat56

Uygun goruyorsaniz niye olmasin.

Biraz fazla soru sormuş oluyorum ama, Suçluluğu çıkarmadan istediğim telkini listeme eklesem oluyor mu, etkisi daha mı az hissedilir acaba?Bir de mp3 player dan dinliyorum ben ve mp3 playerlarda ses süzgeci oluyormuş sanırım, benim mp3mde olup olmadığını nasıl anlayabilirim siz biliyor musunuz?Varsa telkine ne gibi bi' etkisi olabilir ?

İstediğiniz uygun gordugunuz vakit ilave edebilirsiniz.
Mp3 oynaticinizda ozel efektler kullanmayin ekolayzir ayarlari tercihinize kalir ancak diger (ozel efektlerin) sifirlanmis olmasi tercih edilir.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri