Cesur olmak istiyorum

koramiral

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Böyle bazı anlamsız korkular vardır ya onları yenip hayattan daha fazla zevk almak istiyorum bu yönde bir telkin var mı?

Korkularımızı çekimserlikle yaratır ve çoğaltırız. Bu bakımdan bu yönde bir telkin yerine, kendine güven telkinlerini dinleyebilirsiniz. Tabi yöneticiler daha iyi bilir.

HERŞEYDEN ÖNCE KORKMAYI BIRAKIP Bİ GÜN ÖLECEGİNİ KABULLENMELİSİN.......

İÇİNE KAPANIKLIK VE İNSANLARI FARKLI GÖRME SONUCU OLUŞAN BU HAYALİ ŞEY SAYESİNDE HAYAT SADECE BİTKİSEL OLUR.....HERKESİN İKİ GÖZ ,KULAK VE BİR BURUN A SAHİP OLDUGUNUN FARKINA VARINCA DÜZELEBİLİRİZ..

SUÇ,EGO 2 HAFTA DİNLENMESİ GEREKİR İLK OLARAK..........

cesaret adamı bir kere öldürür korku adamı 1000 lerce kez öldürür .....!!!!!!!!!!

cesaret adamı bir kere öldürür korku adamı 1000 lerce kez öldürür .....!!!!!!!!!!
helal olsun güzel söz ama aklıma takıldı bunu yazmak için mi üye oldun tek mesajın varda oda tam mesaj yanii :D

helal olsun güzel söz ama aklıma takıldı bunu yazmak için mi üye oldun tek mesajın varda oda tam mesaj yanii :D

Benim de aklıma bu tür mesajlar takılıyor..bazı üye arkadaşlarımız 2008, 2009 da üye olmuşlar ama sadece 2011 de tek bir mesaj yazmışlar.

E nick bile theonly şaşma tek mesaj oluşuna :D

gece gece güldürdünüz ayol :P

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri