cep telefonuyla karizma yapmaya çalışmak

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Katılım
27 Aralık 2008
Mesajlar
432,578
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
çıkarıp çıkarıp 'baaak bende ne var' pozları takınarak sürekli birilerini arıyormuş, msj yazıyormuş gibi yapmak suretiyle telefonu etraftakilerin gözüne sokmak.

bkz. saçma)

günümüzden 5-6 sene önceki bir takım insanların içinde bulundukları davranış biçimi. o zamanlar cep telefonunun bir nevi prestij göstergesi olduğu için sosyolojik olarak bu davranışlar sonradan görmeler arasında hoş görülürdü. artık 532li hatta sahip olmak bu türden gereksiz bir prestijin göstergesi sayılmakta

aklı başında bir insanın yapmayacağı bir iş.düşünün artık çevremizde kaç tane aklı başında insan var.

karizma yaptığını sanıp aslında rezil olmanın,özellikle

kıroların ve kendini kıro hissedenlerin kullandığı,bir yolu

çalışmadan öteye gidemeyen gereksiz aktivite bkz. nokia 6600)

renkli ekranımı göstereceğim diye telefonu eğreti bir açıyla tutmak vardır. telefonu elinden alıp ağzına sokuveresi geliyor insanın

en son cep telefonu modeliyle dolaşmak için zırt pırt telefon değiştirmek, en uc noktası acınası haldeki insanların ellerinde milyarlık kameralı falan telefonlar görmektir

iş adamı rajonudur.

öncelik kılık kıyafet, saç sakal ve özgüvenli birey duruşu tam olur, buna bir de taaak diye açılan kral telefonlar eklenir.

telefonla karizma yapmak yani kroluk değil, karizmaya telefonla artı puan eklemektir.

jilet gibi milyarlık takımlara, altın kaplama kol düğmelerine, ipek gibi kravatlara ve italyan ayakkabılara o kadar para saydıktan sonra normaldir bir telefona sırf görüntü için milyar vermek. getirisi götürüsünün 10 katıdır ne de olsa.

şu an nokia 3310 ile yapılacak eylem. eski moda takılıyorum ben denilebilir.

2007 yılı itibarı ile model karmaşası yaşayan toplumumuzda yapılması çok güç harekettir.cebinizden çıkan her ne ise konuyla doğrudan alakalı kişiler hariç kimse üzerinde artı veya eksi intiba bırakamassınız.



karizma yapmaya çalışılırken rezil de olunabilen durum...

zira geçen gün bankaya harç yatırmaya gittiğimde böyle takım elbiseli,elinde bond çanta,işinde gücünde bir adam bütün karizmasıyla bastığı yerleri titretiyordu,ta ki cep telefonu o melodiyle çalana kadar:



Kaynak: İtüSözlük
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst