Atakan Bey merhaba,sizi sıkıştırmak istemiyorum ancak bu sabırsızlığımında sebebi sizlersiniz bana kızmayın y789Hedeflerimi gözden geçirmeyi ve bunları ertelememeyi bu site sayesinde daha çok önemser oldum.Benim ingilizce konusunu acilen çözümlemem lazım bu da beni çok sabırsız yapıyor.CD konusunda çok heyecanlı ve meraktayım.Ne olur bir an önce kavuşturun bizi music45blissyGeçen hafta ciddi bir soğuk algınlığı geçirdim.Neyse ki ilaçlarla son bir kaç gündür iyiyim.Bu nedenle elimde ki diğer işleri yapamadım ve bazı maillere yanit veremedim.
Birde bunun üzerine bazı kayıtları yaptiğim diskim yanınca bazı gecikmeler oldu.Öncelikle daha önceden siparis verenlerin siparislerini teslim edip ardından maillere mutlaka geri dönüş yapacağım.
y789Sağol canomer aminnnnn ...Sen böyle dedinde Atakan Bey bi durun üstüme gelmeyin diye kızmasın bize 8977Napıyım çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmdunk56selenas ağzın bal yesin hemii...
ben de diyorum niye dönüş olmadı.
saol böle bi konu açtığın için.
Geçen hafta ciddi bir soğuk algınlığı geçirdim.Neyse ki ilaçlarla son bir kaç gündür iyiyim.Bu nedenle elimde ki diğer işleri yapamadım ve bazı maillere yanit veremedim.
Birde bunun üzerine bazı kayıtları yaptiğim diskim yanınca bazı gecikmeler oldu.Öncelikle daha önceden siparis verenlerin siparislerini teslim edip ardından maillere mutlaka geri dönüş yapacağım.
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.