CANIM KIZIMIN DOĞUM GÜNÜÜÜÜÜ

serpil22

New member
8
HD RANK
Reaksiyon puanı
48
geburtstag5036kj.gif
birthday14.gif
pty-balloonss.gif
pty-balloonswht.gif
globe112bl1xv6.gif
wrbday08.gif
5024askimdl5.gif
pty-catncake.gif

Canım kızımm yeni yaşının sana tüm gerçekleşmesini istediğin dileklerini getirmesini sağlık huzur mutluluk sağlıklınice yaşlar diliyorum iyiki doğdun iyiki varsın annemmmm canımmm beniimmmm haydii bakaalımmmmmmmpartysmileypartiii başlıyooorrrrrrguitarguitar
bebek018xk.gif
trans-aburst.gif
pty-bday-globe.gif

y789 çok teşekkür ederim canımm annem benim inşallah hep beraber sağlıklı huzurlu mutluluk dolu nice senelere kiss3kiss3kiss3

Ecem'cim yeni yaşının layık olduğun tüm güzellikleri, tüm başarıları, tüm sağlık ve mutlulukları kolaylıkla hayatına getirmesini dilerim.

Tüm hayatın o güzel gözlerin gibi ışıl ışıl parlasın her daim.
happy-birthday.gif

Sevdiklerinle nice güzel senelere.
İyi ki doğdun.
Sevgilerimle kiss3

ecem sevincliallah ailen ve sevdiklerinle vede cimcime ile uzun mutlu huzurlu sağlıklı nice yaşlar geçirmeni nasip etsin sevincligulensmileyhappy68977

redflowersım pisimbatım çok teşekkür ederim inşallah hep beraber nice yaşlara y789

kiss3kiss3kiss3

Hmmm bu gün bi kraliçemi gelmiş dünyaya...

İyiyki gelmiş ...iyiki doğmuş...ve iyiki biz onunla tanışmışız...

Mutlu yıllar kraliçem ...

Bunlarda hediyelerin...

Birazda döktüreyim şöyleeee...

çok teşekkür ederim melodisim iyiki doğmuşum sizleri tanımışım y789
kiss3 kiss3 kiss3

teşekkür ederim the desert y789
kiss3 kiss3

tuhh bak redflowers gördün mü?! sana verdiğim dooommm günü hediyesinin kaaadını yırtmasaydın bu arkideşe verirdik onu!
kahvesmiley

serpil bacım senin kocaman internete girebilen, mesac yazabilen çocukun mu var? maşallah...sevincli

tuhh bak redflowers gördün mü?! sana verdiğim dooommm günü hediyesinin kaaadını yırtmasaydın bu arkideşe verirdik onu!
kahvesmiley

serpil bacım senin kocaman internete girebilen, mesac yazabilen çocukun mu var? maşallah...sevincli

Ne sandın siyahçammmy789benim 20 yaşına adım atmış bir kızım 15 yaşındada bir oğlum varsevinclisevinclisevincli

demek ki artık sana aaabi diyces serpil kardeş...dl78

maşallah nazar değmesin, Allah sizi ayırmasın...

ecem yaşamın hep aydınlık içinde olsun mutlu yıllar

güzel gözlüm.. güzel yüzlüm.. güzel yüreklim.. iyi ki doğdun

yeni yaşının bir çok güzellikler getirmesini , sevgiyi, huzur ve mutluluğu en saf halleriyle yaşamanı diliyorum.

seni seviyorum

dev14.gif
canım canım ecem'cim...nice senelere inşallah...

tatlım ailen ve tüm sevdiklerinle upuzun sağlıklı mutlu yıllar geçirmeni diliyorum...

bolluk ve bereketle...

iyi doğdun meleğim...iyiki varsın...iyiki yanımızdasın...s456

pic5.gif

48889d1197461701-dogum-gunu-gifleri-iyikidogdunrq0-gif

laviiiibu3.jpg

Doğum Günün Kutlu Olsun Ecem..

Daha nice yıllara, sağlık, huzur ve mutlulukla girmeni diliyorum..super

Ecem ,yeni yaşın sana hep güzellikler getirsin...

Sevgili serpil22, o eşsiz emaneti dünyaya getirişinin nice yıl dönümlerini sağlık ve huzurla kutlamanı diliyorum...k8908

Sevgili ecem18, sana da nice mutlu yıllar diliyorum.uy897

Işığınız bol olsun...O0O0

a102.gif
a076.gif
a059.gif

Ecemcim,tatlım DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.Tüm güzelliklerin seninle olmasını dilerim.

2mcwwva.gif

dogumgunu10020wq9sk5.jpg

hmm ecem hani şu çok güzel yazıları bulup bizimle paylaşan arkadaşımız degilmiydi serpil ablacımın kızı nice yıllara canımcım.saglık,mutluluk ve bereketlehappy6

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri