çalışma sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan knz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

knz

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Nerdeyse üniversteyi kazandığımdan beri doğru düzgün çalışmıyorum. Şu an 3. senem bitmek üzere ama ben derslerden çalışmaktan nefret eder duruma gelmdim 1 tane bile dersten geçemeden ilk dönemi kapattım. Şimdi de 2. dönem dersleri tehlikede. Bir öneriniz var mı? Çok zorlanıyorum bu konuda çalışmaya oturmak bile bunaltıyor.

bi ara bendede böyle bir sorun vardı çalışınca kazanacağım ve yeni şeyler öğrenicem diye çalışma arzumu arttırdım
benim yaptığımda birşeyde ders bitince kütüphaneye giderim orda 1-2 saat çalışırım hem sonra kafasıda rahat oluyor insanın
sende yapabilirsin böyle gerçekten çok işe yarıyor. çalışmıktan sıkılırsan biraz kafa dağıcak aktivite yapabilirsin yakın arkadaşlarınla gezebilir sportif aktivite(go kart,basketbol,halı saha maçı) yapabilirsin. bunlar seni rahatlatır sonra gene çalışabilirsin.

önce çalışmana engel olan kötü alışkanlıklarını ve bağımlılıklarını bırakman lazım bende hiperaktiflik var ben o yüzden konsantre olup calısamıyordum şimdi ilaç kullanıyorum internette konsantrasyonu artırıcı icinde beyine frekans dalgaları gönderen müzikler var ders çalışmayı kolaylaştıran araştırırsan faydası olabilir

Aslında bir çok şeyi denedim, çalışmak istemediğim zaman gezdim, alışveriş yaptım, kütüphaneye gittim... Hala aynı bakalım tekrar denemek lazım. Teşekkür ederim.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri