Büyük Fikirlerin Küçük Kitabı

sanemce

Moderator
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
51

Bilinç alanında dünyadaki en önemli öncülerden biri olan Fred Alan Wolf (bilinen adıyla Dr. Kuantum), bilim ve ruhsal düşünce arasında köprü kuran öncü çalışmalarıyla, bilim adamları ve ruhani liderler tarafından takdirle karşılanmaktadır. Bir belgesel niteliğindeki "What The Bleep Do We Know? (Ne Biliyoruz ki?) adlı filmle Türkiye'de de tanınmıştır. On iki kitabı bulunan ödüllü bir yazardır ve "Kuantum'un Babası" olarak bilinir.

Dr. Kuantum, bu Küçük Kitap'ta açık bir anlatımla, Büyük Fikirleri'ni bilgi pınarından damlayan, parıltılı bilgi damlacıkları şeklinde bizlere sunuyor. Günlük gerçekliğin kuantum fiziği bakımından şekillendirilmesinden tutun da, paralel evrenler ve bireylerle kainatın yüce bilinci arasındaki ilişkiye kadar her şeyi kapsayan Dr. Kuantum'un "Büyük Fikirlerin Küçük Kitabı" size dünyayı zihin açıklığıyla ve yepyeni bir gözle izleme imkânı sunuyor

ne biliyorsunuz ki belgeselinde, fred alan wolf'un konuşmaları gerçekten çok etkileyiciydi.. kitabını da okumak gerek.. sanemce bu ay maaşımın tamamı kitaplara gidecek sanırım:D:D:D

benim birde "okuduğum kitap benim olmalı" gibi bir saplantım oluştu birkaç yıldır..

aslında yakın olsakta değişerek okusak.. hakikaten çok para gidiyor kitaplara ama en acımadığım ve gözümün kalmadığı bir harcama bu :zpzp:

şşşt. sevincli Kitaba verilen para boşa gitmez. 956k

ne biliyorsunuz ki belgeselinde, fred alan wolf'un konuşmaları gerçekten çok etkileyiciydi.. kitabını da okumak gerek.. sanemce bu ay maaşımın tamamı kitaplara gidecek sanırım:D:D:D

benim birde "okuduğum kitap benim olmalı" gibi bir saplantım oluştu birkaç yıldır..

aslında yakın olsakta değişerek okusak.. hakikaten çok para gidiyor kitaplara ama en acımadığım ve gözümün kalmadığı bir harcama bu :zpzp:

şşşt. sevincli Kitaba verilen para boşa gitmez. 956k

y789 aynı evde farklı kategorilerle ilgilenen iki kitap kurdu olsa da, kitaba verdiğimiz paranın asla boşa gittiğini düşünmüyoruz tabi Mehmet'çim..

birde onları koymak için kitaplığı genişletmek gerekiyor ama olsun girlhaha

yaşasın kitap kardeşliği sevincli

küçük bir yerde yaşıyorum gittiğim her yerde,tüm seyahatlerde kitapevi ararım ve mutlaka bir alınacak kitaplar listem çok olur:)
kimi zaman internetten sipariş ediyorum ama kitap evlerinden sahaflardan kitap almak çok büyük bir ayrıcalık bence bu anlamda büyükşehirde yaşayanlara çok imreniyorum :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri