buyrun kitap fuarına..

bluegirlx

Dolphin
16
HD RANK
Reaksiyon puanı
23
1 Kasım 7 Kasım arası olan kitap fuarını aynı zamanda bir buluşma gününe çevirmek istiyoruz..kahvesmiley.ilk günü çok kalabalık ve yerleşme dönemi olacağı için 4 ten sonra herhangibi saatte yada perşembe cuma cumartesi günlerinden birinde buluşmayı öneriyoruz..yanlız tam bir tarih belirleyip değiştirmek istemiyoruz..y789smileydance

Ankara'da mı fuar :O

evet ankara fuarı.

ayy harika yaa ben istanbuldaki sandım. ben 6 kasımda ankaradayım :)

6 kasımda herkes müsaitmi ...? saat 2 dee..

izmirde varmı, yoksa izmirdeki ne vakit olacak, onuda bilmiyorsanız mümkünse nasıl arattırabilirim googleden:)

6kasım olursa bende gelebilirim

saat tarih ve yer bellimi tam

altı kasıma ben de gelmek isterim : ) saat iki süperdir hem de : )

6 Kasım Saat 14:00 benim için de uygun. Buluşma herkese açıktır :) Kesinleştirebilirsek çok iyi olur.

evet kesinleştirelim : ) süper fikir..

hepinizden özür dileyerek fuarın Ankarada olmadığını açıklamam gerekiyor..yanlış bilgi almışızzzz..ama buluşma gerçekleşebilirr..6 kasım saat 14 .00 .yeri belirleyelim..

oo bu daha da süpeerr : )

hatta çok süper... hadi belirleyelim yeri : )

ben her yere gelirim : )

Harika! Konu güncel :) Buna sevindim
Ee nerede buluşuyoruz?

geleneksel buluşma yeri olan dostun önünü tavsiye ediyorum : )

ben çok kafe falan bilmiyorum yalnız.. : )

Tamam bulunması kolay yerleri severim =)

buluşma kesinleşti katılacaklar geliyorum yazsın yer belirleyelim..

evet evvet yarın gelenler elime mum diksiiiiiin.... : ) : ) : )

aaaaaaaaaaa tesadüf bizde yarın kuzenimle birlikte kitap fuarına gitmeyi kararlaştırmıştık.ama saati kesin değil bizimkinin.

bugün saat 14,00 da Kızılay dost itap evinin önünde..herkesi bekliyoruz..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri