Bursa'dan herkese merhaba..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bursefa

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba aranıza dün katıldım... siteyi nette araştırma yaparkan görmüş ve çok beğenmiştim.. Bir kaç kez ziyaret ettikten sonra bağımlılık yapmaya başladı ve hemen üye oldum... Hayatımda bazen hayal kırıklıklarına uğradım.. Bazı sağlık sorunlarım ve kendimi güçsüz hissettiğim zamanlar oldu ama artık bunlara dur demek istiyorum... Bol bol paylaşımda bulunup hayata yeniden kendi istediğim yönde başlayacağım.. şimdiden herkese teşekkürler..cilgin897cilgin897cilgin897

Cevap: Bursa'dan herkeze merahaba..

hoşgeldin aramızaaa t678 paylaşımlarını merakla bekliyoruz actionsmile

Yanımıza hoşgeldiniz.

Mutlu paylaşımlarda bulunmanızı ve keyifli vakit geçirmenizi dilerim.

Sevgilerimle. actionsmile

Hoşgeldin bursefa.Güzel Haberlerini Bekliyoruz.

hosgeldin aramıza bende bursalıyım buarada iyi forumlar hemşo

Merhaba, aramıza hoş geldiniz.

Herkesten de Bursa'ya merhabalar ... Dilerim yeni başlangıcınız süper olur ve daima mutlu olursunuz...

hoşgeldiiin. memleketime selamlar. burnumda tütüyor :(

Hoşgeldin Bursefa,
Bursa'yı çok severim. Aramıza katılmana çok sevindim.
Ne iyi ettin de geldin.
Mutlu paylaşımlar

hoş geldin sefa, bursa çok güzel bir yer hele o türbe gibi tepeden teleskopla bakmak çok güzel, istediklerine kavuşman dileğiyle....

Hepinize çok teşekkür ediyorum... Öncelikle siteyi iyice öğrenmek ve hergün paylaşımlarda bulunmak istiyorum... Herkezin gönlünden geçen tüm güzellikler evrende güçlenerek gerçekleşsin...

hoşgeldiniz,
mutlu paylaşımlar diliyorum
sapkal89

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri