BURSA DAN KİMLER VAR

hava-hoş

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
selam...bursa da oturan arkadaşlar burda bi toplaşsak ,,kaynaşsak,,birbirimizi bulsak kötü mü olur??? hadinnn gariii bi adım öne çıkın... 8977 f678h krzm67 2600

Ynt: BURSA DAN KİMLER VAR

selam bende BURSAlıyım, ve orda oturmuyorum ama çok seviyorum, keşke ordan hiç ayrılmasaymış ailem, 3 yaşımdayken ailem ayrılmış, müdahale edemedim ama fırsat buldukça gidiyorum, ulu camideki vav harflerinin altında oturup evlatlarına dua eden annelerin duaları kabul oluyor, şükürler olsun evlatlarım için istediğim herşey oldu, allah anneminde dualarını kabul etsin, bende artık hakkettiklerime kavuşayım, tek ihtiyacımız HUZUR
huzurlu günler

Selam ben de Bursalıyım ve doğup büyüdüğüm, yaşadığım şehri çok seviyorum hismiley

merhaba
ben de bursalıyım. üniversiteyi kazanınca geldim izmire. 7 yıldır da buradayım. arada geliyorum bursaya.

Ynt: BURSA DAN KİMLER VAR //bursa da oturanlar ses etsinnnn!:::::

hepinize selam ,,ama bursa da değilsiniz yaaaaaa olsaydınız yaaaa dlckrn hih33

merhaba bursalı arkadaşım ben burdayım sen nerdesin hadi gari 98569 98569 t678

derty gulensmiley oleyy yaşasıınn nihayet ...ihsaniyedeyim ..sen??

ben de Bursadayım aslında, ama yaza kadar kısa bir ara vereceğim. dönüşte görüşmek üzere..

hismiley mehaba bende Bursa,lıyım.karacabey ilçesinden.bu siteyi yeni buldum,iyiki bulmuşum.çok hoş bi yer.paylaşımlarımızla dahada güzel olacağına eminim. s456

bursadayım ihsaniyede f.s.m bulvarı bursalı arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............sesinizi bekliyorummmm.. ttli3

selam canım . f.sm. bulvarındansın demek çok yakınız y789

cat3500 evet peki sen nerdesin bursalı arkadaşım.....

Tanışalım Bursa' lı hemşerim. Selam sana. actionsmile

thumbsanim tanışalım ama nerdesin ki sennnnnnn dusun

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri