Bunlar Hayalet mi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan comte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

comte

Moderator
16
HD RANK
Reaksiyon puanı
43

HAYALET YAPMAK

1.jpg

Sürekli olarak hayalet fotoğrafları ortaya çıkıyor. Onların çoğunun gerçek olmadığını biliyor musunuz?

Hayalet fotoğrafı yapmak o kadar kolay ki... Mesela yukarıdaki fotoğraftaki gibi... Mezar taşlarının her iki tarafından çizilen beyaz kenarlar ve etki için çizginin çevresine photoshopta ısık eklenmesi...

2.jpg

Basit bir şekilde yaratılmış hayalet etkisi... Püskürtme, kamera merceği ve flaş patlaması yeterli...

3.jpg

Kamera merceğindeki rutubet ve buğulanma ile süper bir hayalet fotoğrafı ortaya çıkmış...

4.jpg

Bu hayalet için, flaşın patlama anında kameranın önüne bi selefon konulması yeterli.

5.jpg

Daha fazla selefon ve merceğe daha uzak tutulması sonucu ortaya çıkan hayalet resim...

6.jpg

Merceğin önündeki kahverengi sacın yaptığı etki...

7.jpg

Mercegin önündeki sigara dumanı da fena hayalet olmamış değil mi?

8.jpg

Karanlıkta mercegin yavas yavas hareket etmesi sonucu bu hayalet ortaya çıkmış...

9.jpg

Haaa bu mu? Sadece bir sicim ip canım!..

10.jpg

Bir adet kağıt üzerine cizilen top ve merceğin önüne konulan selefonla işte size hayalet

11.jpg

Sadece bir kamera şeridi...

12.jpg

Uzaktan görünen bir mezar tasının üzerine iki göz koyunca oldu mu size bir hayalet...

13.jpg

Uzaktan çekilen bir resim ve biraz photoshop işlemi daha...

Belki bu konu ile fazlasi ile bi alakasi yok ama maalesef hayalet yada korku konulari olunca diyebilecegim tek sey, egitim eksikligi ve cahilane söylenen sözler kücüklerin bilincaltina iyice yerlestiriliyor..

Bazen sirf cocugu aslinda o an icin korkutmak istiyorlar ama bu yanlis egitim sekli düzeltilmesi bi ömür bile sürebiliyor..

O yüzden gereksiz korkutmalar ve gereksiz söylemlerden uzak durulmali..

Tam benim ilgi alanım bunlar; inler,cinler, periler, hayaletler.
Bazı fotolar evet fotomontaj hileleri.
Ama bu onların var olmadıkları anlamına gelmez.

Malesef bazı ruhlar; vadesini doldurmayanlar, r edenler,
cinayet madurları,vs.. vs.. sıkışıp kalabiliyor iki alem arasına.

Ben inanıyorum hayaletlerin varlığına.

hayaletler eger cinlerse bende onlarin varliklarina inaniyorum..

ama ruhlarin ölüm ani vuku buldugundan itibaren ruhlar alemine cekildiklerine inaniyorum..

Tam benim ilgi alanım bunlar; inler,cinler, periler, hayaletler.
Bazı fotolar evet fotomontaj hileleri.
Ama bu onların var olmadıkları anlamına gelmez.

Malesef bazı ruhlar; vadesini doldurmayanlar, r edenler,
cinayet madurları,vs.. vs.. sıkışıp kalabiliyor iki alem arasına.

Ben inanıyorum hayaletlerin varlığına.

sana inanılmaz hikayeler anlatabilirim... ama sanırım altına kaçırırsın... dinlemek istersen.... :)

eheuuhueeh korkmaya çözüm arıyorum ve bulacağım.. cidden.. rahat ol...

cok güldüm hocam yaaaa... guitar

sükür fazla korkmam böyle seylerden, cünkü onlar kendi aleminde ben kendi alemimde..

onlara bulasmadikca bi zarari da olmaz die düsünüyorum, tabii ne kadar doru bilemicem..

ama korkutucu bisiler olursa yada sesler, yada hikayeler ve o an fazla da yorgun degilsem bide tek basina olunca zor olmuyor degil tabii uyumasi ama sükür uzun sürmüyor
smileydancesmileydancesmileydance

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri