Buluşma!!!

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
28 Ocak Pazar Günü Yaşama Dönüş Derneği Toplantısı Var Taksim'de 12389
www.yasamadonus.org

Bu dernek toplantılarına bende katılıyorum.Sizlerden katılmak isteyenler olursa bekleriz. s456

Kimler katilacak art56art56

Kimler katilmayacak blook
Yazsin wave

Ynt: Buluşma!!!

İstanbul'da olsam katılmak ve sizlerle tanışmak isterdim neseli56 ama değilim rt67

Şimdi İstanbul'da olmak vardı... 128956

Yaşama Dönüş Sitesinde İsmail Gül'ün yazdığı buluşma ile ilgili duyuruyu buraya yapıştırıyorum.Gelmek isteyenler Telefonunu not alsınlar lütfen

bu pazar saat 13.00 da Taksim de AKM önünde buluşuyoruz. güneş erken battığı için daha erken gelmek isteyenler olursa da görüşebiliriz ama 13.00 iyi gibi...0 533 489 23 99 numaralı telefondan bize ulaşabilir gelmek isteynler...
İsmail Gül

DSC02374_small.JPG

katılmayı çok isterdim ama fotoğrafcıyım bizde izin yok pazar bile çalışıyorum
bir dahaki sefere inşaallah

Yakamoz en azından ses vermiş gelemesede..
Skorpy'de en azından ses verenlerden..
Elbette sonra ki buluşmalarda olacak.
Kimler gelecek arkadaşlar onlarda bir ses versinler..Gelmeyenlerde bahanelerini bildirsinler en azından blissy gulensmiley hismiley
Ben İsmail ve Seçil hn var her buluşmaya katılan.Bu kişiler dışında yeni kişiler katılmak isterlerse bekliyoruz.
Yaptığımız bir yerde oturup çaylarımızı yudumlarken sohbet etmek.Dertlerimizi paylaşmak.Mutluluklarımızı paylaşmak.
Yaşama Dönüş Derneği ile ilgili de konuşuyoruz.Genel olarak da sohbet ediyoruz.

Geçen buluşmanın duyurusunu pek yapmadım.Bu nedenle sadece 3 kişiydik..
Bakalım bu sefer gelen çok kişi olacak mı? :))

Bakın arkadaşlar Tünelde açılmış.Ankara İstanbul arası 3,5 saat.Şehir dışından arkadaşlarıda bekleriz.Atlayın gelin :))

bende çoooook isterdim ama izmirdeyim=((

Belki gelebilirim diyim işlerim tam belli olmadığı için.Sitede yeniyim ama tanışmak konuşmak iyi olurdu tabi.İnşallah gelebilirim diyorum şu anlık sadece. smiliyface

Cevap yazan arkadaşlar ses verenlere teşekkürler..
EEE yok mu arttıran
Kimler geliyor 956k s456

Kimler gelemiyor dl67

Kimler gelmiyor blook

Kimler gelmek için gayret ediyor
blissy

alk78 wave

evet ya bende gelmek isterdim ama muge gibi izmirdeyim bende...tanısıp konusmak iyi olurdu neyse ilerde inş....

Bekleriz taksime..Gündüz olacak buluşma...Buraya gelceksiniz arkadaşlar bakmayın böyle göründüğüne gündüz daha güzeldir.Yok mu başka gelmek isteyen..
Hani olurda istanbul dışından gelen olur diye video sunu ekledim :)()

actionsmile
[youtube=425,350]_U0Fu4J97ag[/youtube]

Buluşmaya gelecek arkadaşlar mutlaka cep telefonlarına Yaşama Dönüş Derneği Başkanı İsmail Gül'ün cep numarasını kaydetsinler.Böylece irtibata geçebilirsiniz geldiğinizde ararsınız.
Daha önceki buluşmalarda telefon almadan gelen arkadaşlar olmuştu bu yüzden irtibatı sağlamakta zorlanmıştık.

Aşağıda Avukat İsmail Gül (Beyaz Gömlekli) olan bir radyo programında Yaşama Dönüş Derneği ile ilgili bilgi veriyor.

0 533 489 23 99

46102yb3.jpg

Buluşmalarda Neler Yapacağız (Bu Buluşma Kaçmaz Kaçmamalı)

Öncelikle bu buluşmada Yaşama Dönüş Derneğini konuşacağız.Yaşama Dönüş derneği ile ilgili neler yapılabilir.Derneğin tanıtımı için neler yapabiliriz.Derneğin şimdiye kadar ki gelişimi ve hedefleri gibi konulardan bahsedeceğiz.
Konu ile ilgili olarak Dernek Başkanı İsmail gül özet olarak sizlere bunlardan bahsedecektir.
Yaşama Dönüş Derneğini Başından beri destekliyorum.Gerekli bir dernek olduğunu düşünüyorum.

Bende Telkinlerden bahsececeğim.Konu ile ilgili özet olarak bir sunum yapacağım.Sohbet tarzında olacak tabii ki..Sizlerde sorularınızı sorabileceksiniz. y789

Tabii ki günlük kişisel gelişim ile ile ilgili yada günlük yaşamla ilgili sohbetlerimizde olacaktır. s456

Sadece katılıp dinlemek bilgi almak amaçlı da orada bulunabilirsiniz.İlle herkesin konuşması gerekmiyor.

Elbette interntten bir çok bilgi veriyoruz.Ancak gerçek yaşamda burada ki bilgilerden çok daha fazlasını alabileceksiniz.Çünkü her şey ifade edilemiyor yazılı dilde.Unutulduğu oluyor.Sesli iletişimde çok daha fazlasını öğrenebileceksiniz...

Özetle bu toplantıya Şeihr Dışında oldukları için katılamadıkları için üzülen arkadaşlar son derece haklılar.. onayi
Bu toplantı kaçmaz arkadaşlar. blissy

nasıl geçti buluşma arkadaşlar? kimler geldi neler konuşuldu biraz bilgi verirseniz sevinirim.. alk78

Evet aynen ben de merak ediyorum.Atakan abi geldi kesin bahseder yazar dedim ,bekliyorum ama...?

olumlu düşünce mügeee hadi.. bisiklet atakan abi geldi, buluşmadan bahsediyor, bahsedecek, bahsedecek... art56art56

khkh56

TABİİİ HAKLISIN =)))dunk56 actionsmile

Geldim arkadaşlar kısaca bahsedeyim buluşmadan :))

ama çok da kısa olmasın atakan bey kahvesmiley merak ediyoruz çünkü, neler yaptınız neler konuştunuz kimler vardı gssmile

Bugün evden biraz geç çıkabildim.Geç kalmamak için Taksiye bindim.Geç kalmayayım da ayıp olmasın diye düşündüm.
12.50 de yani buluşmadan 10 dakika önce Akm nin önünde idim...
Bir kaç dakika sonra Yaşama Dönüş Derneği Başkanı İsmail Gül geldi..
Dahasonra onun telefonu çaldı.Hakan isminde Yaşama Dönüş derneğinden haberdar olan bir arkadaşla daha buluştuk.

Ondan sonrada Selma hn geldi.Selma hn reiki,nlp,eft ,yaşam koçluğu gibi bir çok kişisel gelişim konusunda eğitim veren bir insan.
O daha öncede buluşmalara katılmıştı..

Akm'nin yanında bir cafe'de oturduk.Kalabalık değildi.Gayet ferah bir mekandı.Gürültü yoktu.Sohbet ettik...

Özellikle Selma hn senelerdir kişisel gelişim ile ilgili olduğu ve eğitimler verdiği için aslında hayat ile ilgili bir çok temel bilgiye sahip.
Yine ondan bir çok şeyler öğrendik.
Hakan daha önce çok kendine güvenli iken daha sonra sıkıntılar yaşamış bir arkadaşımız.Önceden çok sosyalmiş hatta bir grubu varmış.Ancak bir süredir kendine güven ile ilgili sıkıntılar yaşıyormuş..

Özetle benim için keyfili geçen bir gündü...

Hayatimdegisti sitesinden kaç kişi geldi diye soracak olursanız.Hiç kimse gelmedi.Gelmeyenlerin kendileri bu kişisel gelişim fırsatından bu sohbetten faydalanamadılar.

Zaten İstanbul'da bir üniversiteye binbir rica ile semine için yurtdışından uzman getirmişler.
Sadece 3-4 kişi katılmış...

Sanıyorum biraz üşengeç bir milletiz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri