Buluşma Mekanları

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Daha önce yaptığımız bir çok buluşma oldu.Bunlarda bazen zaman zaman 15 kişiye kadar çıktı sayımız.Ayrıca geçen sene Ankara'da bir buluşma düzenlendi bende katıldım o da oldukça iyi geçti...

Buluşmalardan birisini Selma Hn'in ofisinde yaptık.Kendisi saolsun bizleri misafir etti..
Bundan sonra ki bir buluşmayı muhtemelen yine onun ofisinde yapabiliriz.

Ofis gerçekten muhteşem.Beyaz mobilayalar var.Müzik setinde doğa sesleri çalıyor arka planda.Pencere denizi görüyor.Ferah harika bir ortam.Bir de fis fis kokular arada fislatiyor böyle cihazlar var..Fiss fiss diye..Parfüm kokulari y789 blissy
Ben şu beyaz koltukta oturmuştum sehpanın hemen önünde ki 12389

Bir daha ki buluşmayı muhtemelen yapabileceğimiz yer burası olacak.

Resim%20046%20(Small).jpg

CIMG2684%20(Small).jpg

Resim%20056%20(Small).jpg

Resim%20040%20(Small).jpg

Resim%20048%20(Small).jpg

CND DANIŞMANLIK
http://www.cnd.gen.tr
Adres : Cumhuriyet Cad. Engin Apt. No : 283 Kat 7 Harbiye / İstanbul

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri