bugün kendime günaydın dedimmmmm

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

sselinn

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
sağlığım, okulum, değerlerim ve yitirilenlerrrr...
ayların kabusu...
ama ben bugün uyandımmmy789
ve kendime günaydınn dedimm 25889
kendimi ne kadar da özlemişimm s456
herşeye hesapsız şükürrr... bende kalanlarla hatta burdaysam eğer eskiden farkındalığımın olmadığıı nice güzelliklerle herkeseeeeee günaydınnnnnnnnactionsmile

benden de sana günaydın güzel insan:)

kendime ve herkese tüm aleme güüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüünaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaydııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnn.....

sevgilerimi saçıyorum :)))

Günaydın! Yanımıza hoşgeldiniz.

Enerjiniz ne kadar güzel. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.

Sevgiler. actionsmile

Çok güzel bir başlangıç olmuş dilerim daha da süper olarak artar. Hoş geldin :)

Hoşgeldiniz,

Bütün geçirdiklerinize rağmen sizi bu kadar güzel bir enerjiyle bulmak ne kadar güzel....

Tüm güzelliklerin sizinle olmasını dilerim:))

benden günaydınlarınızı esirgemediğiniz içinn teşekkürlerrrr;))

Bugün bende kendime kocaman bir günaydın dedim.smil56
Herşey çok güzel olacak yeter ki inanalım dedim ...O0

]günaydın bezelye..

dışarda yeni dogan gün tüm canlılara enerjini yayıyor şefkatle. kendime ve kendimin dışındaki herşeye; güneşe ve yeni aydınlanan istanbula; dünyaya ve tüm kainata selam olsun....

bugünde güne gözlerimi açtıgım için, şu tatlı sabah serinligini tenimde hissedebildigim için, tüm canlılıgım için şükürler olsun...

Bugün bende kendime kocaman bir günaydın dedim.smil56
Herşey çok güzel olacak yeter ki inanalım dedim ...O0
epey gecikmişim günadın demeye y789
ahh ahh hayatımdan arda kalanları toparlıyordumdaagl34

pek bişeyde kalmadı gerçi 2 valize sığdı herşeyim. hayaller bitince geriye teferruat kalıyormuş
nasibi başka yerde arayacağız artık sad456

güzel şeyler anlatacağım günler yakındır inşallahh
sevgiyle ve sadakatla kal..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri