BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM

maviinci

New member
15
HD RANK
Katılım
8 Şubat 2010
Mesajlar
1,549
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
evet bugün doğmuşum ben sabaha karşı 6 gibi sevincli iyi ki doğdum guitar
 
pasta-kurabiye-1-769-copy-687x8811.jpg


İyi ki doğmuşsun arkadaşım. iyi ki varsın ve iyi ki tanımışım seni. Sevgi dolu, huzurla, bolluk içerisinde, hayal bile edemediğin güzel bir ömür diliyorum sana. Her günün müjdeler getirsin sana ve sevdiklerinle yaşa. Huzurla sağlıkla yaşagirlhaha
 
Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin.
 
Maviinci iyiki dogdun.. Musmutlu gunlerin, seni kipir kipir ettirecek olaylarin, duydugunda havalara ucacagin haberlerin olsun.. Ha birde bedenin ruhun her daim saglikli olsun.. Bunlari yasarken de sevdiklerin hep yani basinda olsun.. Sevgiyle:))
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst