buda benim hedefim :))))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sevgili redflowers merhabalar
Çok teşekkür ediyorum kardeşim.Bilirsin foruma ilk geldiğin zamanlarda aldığın cevaplar insanın aklında daha çok kalır.
Bu yolumda pozitif enerji almamda bana el verdiğin için.
girlhahateşekkür ederim
teşekkür ederim
teşekkür ederim.

canım benim en kısa sürede işallah hedefini gerçekleştirirsin iyiki varsın sevgiyle mutlu kaly789

Bengisu canım Bana pozif enerjilerinizi yollamaya devam edin.
İnan bu yolda çok mücadele verdim hala da veriyorum.

çoook teşekkür ederim.Yolumda bana ışık tuttuğun için.
Sevgilerimi yolluyorum..25889girlhaha

dualarım sizinle mutlu haberi kısa sürede almanız dileğiyle .çocuğunuzu kucağınıza aldığınızı,dokunduğunuzu,sesini duyduğunuzu imgeleyin.her şey gönlünüzce olsuny789

Sevgili bengisu tamam canım bu imgelemeyi devamlı yapacağım.
Ben olumlama sözcükleri oluşturmaya çalıştım.Senin olumlama ile ilgili yazılarından çok yararlandım.
Ayrıca ego ve suçluluk telkinlerini dinlemeye başladım.

Bana aklımda kalıcı kısa olumlamalar örnekleyebilirmisin canım.?Daha başka ne yapabilirim?

Sevgili Bengusu senin dediğin şekilde imgelememi yapıyorum.
Mutlaka işe yarayacak buna inanıyorum.
Ayrıca bana verdiğiniz her bilgi yolumu daha da ışıklandırıyor ve yolumun sonundaki hedefime ulaşma süremi de hızlandırıyor.Bunu hissediyorum.super

Yolunuz hep ışıklı olsun.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri