buda benim çekirdek inancım.

prenses1

New member
5
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
para konusunda hep bir dengesizlik yaşıyordum.hem tavan hemde taban yapıyordum.süerkli düşündüm bu neden başıma geliyor diye.sonra yıllar önceki bir anıyı 3 veya4 yaşındayım hatırladım. halam bu basıt bastığında ses çıkaran plastik hayvan oyuncaklardan getirmişti.kuzenim ve ben yanındaydık.halam bana dönerek senin baban zengin sana alabilir diyerek hepsini kuzenime verdi.buna çok üzüldüğümü hatırlıyorum.ne zaman çok param olsa bir şekilde yok ediyordum.bende zengin değilim bana da verin der gibi.hala biri bana küçücük bir hediye alsa dünyalar benim oluyor.hemen bu duygu durumuna eft yaptım.şimdi inanılmaz değişimler yaşıyorum bu konuda..
sevgi ve ışıkla kalın...y789

çok teşekkür ederim arkadaşım..birde yemek yapmakla ilgili çekirdek inancım var onuda bulup çözdüğümde tamamdır .sevgi ve ışıkla kal...

wowwwww müthiş güzel bir enerji var. sadece okudum ve kapattım sayfayı yorum yazmadan ama dayanamadım ve geri döndüm:)
ayhh süpersinizz:))
enerjinize bayılıyorumm.
k8908blissy

wowwwww müthiş güzel bir enerji var. sadece okudum ve kapattım sayfayı yorum yazmadan ama dayanamadım ve geri döndüm:)
ayhh süpersinizz:))
enerjinize bayılıyorumm.k8908blissy
çok teşekkür ederim canım hepimizin enerjisi çok güzel..
sevgi ve ışıkla kal...ttli3

smiliyfacesevgi ve ışıklaa.. hep beraber.

vayyy eşitliği harika bulmuşsunuz tebrik ederim.... Zengin olursam = kimse bana hediye almaz, ilgi göstermez
Fakir olursam = insanlar bana hediye alır, yani ilgi gösterir diye karar alınmış ama siz farkettiğiniz için artık durum öyle olmayacak... Good Job

vayyy eşitliği harika bulmuşsunuz tebrik ederim.... Zengin olursam = kimse bana hediye almaz, ilgi göstermez
Fakir olursam = insanlar bana hediye alır, yani ilgi gösterir diye karar alınmış ama siz farkettiğiniz için artık durum öyle olmayacak... Good Job
artık benim için bu konuda her şey değişti.sevgiyle kaly789

plastik oyuncaklardan olmasın...smil56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri