bu yaştan sonra sigaraya başladım :(

shadow_walker_

New member
0
HD RANK
Katılım
31 Temmuz 2012
Mesajlar
66
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Yaş
37
selamlar ...

hayatım boyunca ben hiç sigara içmedim .. yaşım 25 .. fakat son zamanlar da olan bazı sorunlarım yüzünden sigaraya başladım . kendimi çok yalnız hissediyorum ve aklım sürekli meşgul .. hep bir can sıkıntısı var içim de .. yaşadığım bazı sorunlar yüzünden kendimi meşgul tutmak istiyorum hep bunu da sigarayla sağlıyorum :/ telkinlerle falan geçecek kadar kötü bir seviye de değilim .. sigara içmeden 2-3 gün durabiliyorum .. ama kendimi yalnız boşlukta hissedince hemen sigara içiyorum :( nasıl kurtulacağım bu durumdan .. eskiden keyif için içerdim ama baktım sigara iyi bir arkadaş .. zor bırakacağım gibi sigarayı :(
 
Çok şanslısın ve 2 - 3 gün içmeden durabiliyorsun. Daha yolun başında kolaylıkla halledebilirsin. Madem yalnızlık ve sıkıntı seni buna itiyor önce bunları hallet nitekim 10 yıl sonra sigarayı bırakmak çok daha zor bir süreç olabilir.
 
2,3 gün sigara içmeden durabilen bir insanın sigarayı bırakması bence zor iş değil.sigarayı iyi bir arkadaş olarak görme düşünceni, gözden geçir bence, böyle düşünürsen zaten bırakamazsın.
 
arkadaş görme düşüncesini gözden geçiriyorum zaten .. fakat ne yaptıysam olmadı .. meditasyon yapıyorum ara sıra meditasyonda anlık rahatlama sağlıyor .. bunun dışında yaşadıklarım geçmişim falan beni rahat bırakmıyor .. hep zihnim beynim olup olmadık düşüncelerle meşgul .. eski günlerim aklıma geldikçe bunalıma giriyorum direk sigara içiyorum .. sigara içerken de suçluluk hissediyorum .. hayatım boyunca sigara içmem hiç bir zaman diyen ben şimdi sigaraya başladım :( 1-2 gün dursam bile içmeden eninde sonunda içiyorum .. nasıl yapacağım bilmiyorum :/
 
bende senin yasında basladım sigara içmeye benzer nedenlerden yanlızlık, iş hayatı, gurbette olmak ferken baktım 4 yıldır guzel guzel ıcıyorum gunde 1 paketı hıc gormedım ılk yakısımdan ıtıbaren 2 paket devam edıyorum. Demek meyıl varmıs. bu 4 yılda neler kaybettım sıgaradan hıc anlamadım, maddiyat ve sosyal cevrem. sıgara ıcerek daha yanlızlastım. ınsanlarla konusurken cekınmeye basladım ustum kokuyor agzım kokuyor. champix alacagım bu hafta onunla bırakmaya calısıcam. oyle les bı ılletkı bak 2 yıl ıctım tedavı olayım dedım 1 ay zor durdum gerı devam ettım. sıgarayı bırakmak ıcın ustune para verıyorum.
 
sigaraya 7-8 yaşında başladım, annemden dayak yedikten sonra bıraktım :)

şimdi senin gibi 2 günde bir içsem sana aylık 300 tl veririm kardeşim :P

o yüzden başlama sorunlarını kendi içinde çözebilirsin sende bitiyor.
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst