Bu Video Mutlaka İzlenmeli - Dr. Bruce Lipton

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bir damla deniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selam..

videoyu izledim ve etkilendim açıkcası..Tamda benim aradığım soruya değinmiş.." BİLİNÇ ALTI HAYATIMIZI ETKİLER ANCAK,KASET ÇALRI DEĞİL ÇALAN KASETİ DEĞİŞTİRMELİ YADA YENİ KAYIT YAPMALISIN "..işte tamda bu..bilinçaltımı nasıl boşaltıp yenileyeciğim..benim aradığım cevap budur ??

Evet öyle. Modern tıbbın aslında bilimsel olmadığını söylemesi de beni çok etkiledi ve güldürdü açıkçası. Katılıyorum.

"İnancın Biyolojisi" bu kitabı mutlaka alıp okumamız gerekiyor sanırım.

Cok etkileyici bir video tesekkurler paylasimin icin...bende kendi kendime bu videodan sonra lifesea gibi bilincaltimi nasil temizleyip yeniden programlayabilirim oldu gercekten buna fazlasiyla ihtiyacim var biliyorum. Dediginiz kitap bu yonde bir kitap mi acaba?

Cok etkileyici bir video tesekkurler paylasimin icin...bende kendi kendime bu videodan sonra lifesea gibi bilincaltimi nasil temizleyip yeniden programlayabilirim oldu gercekten buna fazlasiyla ihtiyacim var biliyorum. Dediginiz kitap bu yonde bir kitap mi acaba?
çekirdek inanç çalışması sorunu çözer sanırım. ben yaptırdım. umarım yepyeni pırıl pırıl bir bilinçaltım olacakblissy

Ben kitabı henüz alıp okumadım. Videoda kitabın yazarının açıklamalarını görüyoruz. Elbette kitabında bunları çok daha ayrıntılı anlatıyor olmalı. Sadece bu videoda bile bilinçaltı hakkında bir çok harika bilgi var.

videoyu kaydettim , akşam inceleyeceğim , teşekkürler paylaşımınız için

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri