Bu Son Sigaranız Olabilir

yakamoz

New member
5
HD RANK
Reaksiyon puanı
7
Sigara içenlere uyarı amaçlı biraz da komik bir video 44

[youtube=425,350]j_46ECeJ2_w[/youtube]

Ynt: Bu Son Sigaranız Olabilir

[youtube=425,350]MYXsl9kCLVw[/youtube]

Bu videoyu özellikle izleyin sigaraci arkadaşlar.Ben Türkçe alt yazıılısını bulamamıştım Yakamoz türkçesini eklemiş.

Sagol Yakamozcum, sigarayi birakmak istiyorum ve siteyi gezerken bu videoya rastladim ve cok etkilendim gercekten cok iyi bir video tekrar sagol sanirim simdi daha ciddiyim birakma konusunda super

yakamoz cok saol arkadasim emegine saglik daha once izlemistim ama buraya koyman iyi olmus.tam ibret alinacak bir video umarim sigara icen arkadaslarin isine yarar.

teşşekkürler video için bende sigarayı nasıl bırakacağımı düşünüyodumvideo yu izlemem yetti başka sze gerek yok.

o videoları seyretmedende biliyorum içeriği..ramazanın 1. günü sigarayı bıraktım..durun kesin bir tarih olması için imsakiyeye bakayım..BEN HAYAL AYAZ 13-09-2007 TARİHİNDE SİGARAYI BIRAKTIM..(BU SEFER ÇAVDAR EKMEĞİ BAHANE OLMADI) çünkü o tarihte çavdar ekmeği satışlarıda durdu..

BEN HAYAL AYAZ 13-09-2007 TARİHİNDE SİGARAYI BIRAKTIM..ÇAVDAR EKMEĞİ SATIŞLARI DURDUĞU İÇİN...ÇAVDAR EKMEĞİDE BAHANE OLMADI..ÇOK MUTLUYUM VE ÖZGÜRÜM.

hayalayaz ' Alıntı:
BEN HAYAL AYAZ 13-09-2007 TARİHİNDE SİGARAYI BIRAKTIM..ÇAVDAR EKMEĞİ SATIŞLARI DURDUĞU İÇİN...ÇAVDAR EKMEĞİDE BAHANE OLMADI..ÇOK MUTLUYUM VE ÖZGÜRÜM.

şükür yarabbi şükürr!!! gulensmiley nihayet ttli3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri