Bu iki söz sizi motive eder !!

zaferkaya2828

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Üç gün tavuk gibi yaşayacığına bir gün horoz gibi yaşa.
Cesaretli olan 1 kere ölür ama korkaklar her zaman ölür.

İyi niyetin için teşekkür ederim. Sözler manalı olduğu kadar da eğlenceli. O yüzden okurken hep güldüm ben. Özellikle horoz kısmına. Bundan 10 sene önce beni horoz ibiklemişti,kovalamıştı. Horozlanma tabiri de burdan gelse gerek...

:)) gerçekten hem gülümsetiyor hem motive ediyor cesaret veriyor...teşekkür ederim sevgiyle kal

Horoz gibi yaşama konusuna biraz akıl katmak gerekebilir mi.. Çabuk dolduruşa geliyoruz diye düşünüyorum..

Çok güzel sözler bunlar teşekkürler

bu güzel sözleri paylaştığın için sağol...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri