Bu da benim günlüğüm olsun

semragul

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu siteyi yeni keşfettin ve kilo konusunda acayip sorunlarım var lütfen bana da yardım edin beni yalnız bırakmayın olur mu smiliyface

Ynt: Bu da benim günlüğüm olsun

aramıza hoşgeldin thumbsanim telkinler sayesinde kilo problemine çare bulabileceğine inanıyorum.çünkü ben telkinler sayesinde epey yol katettim.faydasını görüceğine inanıyorum t678 t678 t678

semragul ' Alıntı:
Arkadaşlar bu siteyi yeni keşfettin ve kilo konusunda acayip sorunlarım var lütfen bana da yardım edin beni yalnız bırakmayın olur mu smiliyface
canım bak ben kilo ile ilgili mp3 ten new age olanını ve kendine güven newage mp3 dinliyorum herşey yolunda gidiyor kiloda verirsin önce bir başla bakalım değilmi dinlemeye kiss3

Ben bir türlü başaramadım ki bu mp3 lere ulaşmayı çok ihtiyacım var gerçekten bu uzun yolda gücümün bittiğini hissetmeye başladım çünkü sad456

semragul ' Alıntı:
Ben bir türlü başaramadım ki bu mp3 lere ulaşmayı çok ihtiyacım var gerçekten bu uzun yolda gücümün bittiğini hissetmeye başladım çünkü sad456
canım ilgili bölümdeki linklere tıkla ama unutma tek başına mucize yaratmaz bu mp3 ler sen gerçekten istemelisin mutlaka faydasını görürsün kiss3

semragul ' Alıntı:

öncelikle hoşgeldin semra gül...günlüğün hayırlı olsun...güzel haberlerle dolsun.. vien1

telkinler için forumumuzdaki rehber bölümünü inceleyebilirsin...bir müddet ego güven ve suçluluk telkinlerini dinleyip daha sonra kilo vermeyi ilave edebilirsin...ortalama günde 8 saat dinlememiz öneriliyor... pc05

geceleri dinleme şansın varsa tercihini o yönde kullanabilirsin... wave

biz her zaman yanındayız...yalnız değilsin....sevgiler... ark5

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri