Bu bir kültür sorunu benle ilgili olan...

papatyagibiyaşamak

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar size birşey söyliycem, benim hayatımda bir sorun var bu dha çok çevrem ve bilinçaltımla ilgili.
Ailem akrabalar falan açıkcası tam modern değillerdi yani bende çocukluktan beri o düşünceyle yetiştim tabi, ben öyle düşünmüyorum ama etkileri oluyor.
Mesela karşı cinsle pek rahat olamıyorum, erkeklerle arkadaşlıkta... Hatta yolda yürürken bile biraz çekiniyorum yanımdan geçince, size tuhaf gelebilir bencede tuhaf amaböyle birşey var neyazıkki bende. :( Nasıl geçirebilirim, böyle olmak istemiyorum?..

Merhaba öncelikleee :)))
Ben sana sosyallik artırıcı ve topluluk önünde konuşma telkinlerini tavsiye ediyorum.
Günde 5-6 saat dinleyebilirsen çok hızlı etkili oluyor.
Bu çok yaygın bir sorun dert etme olur mu çok çabuk üstesinden geleceğine inanıyorumm :))
Sevgiler...

Çok teşekkür ederim arkadaşım telkinleri hemen dinleyeceğim.. :) sevgiler... :)

telkinleri dinlemek gerçekten çok yararına olacak ama kişisel gelişim kitapları da okursan çok muhteşem bi insan olacağına inanıyorum :))

Merhaba öncelikleee :)))
Ben sana sosyallik artırıcı ve topluluk önünde konuşma telkinlerini tavsiye ediyorum.
Günde 5-6 saat dinleyebilirsen çok hızlı etkili oluyor.
Bu çok yaygın bir sorun dert etme olur mu çok çabuk üstesinden geleceğine inanıyorumm :))
Sevgiler...
ve baskalarinin dusuncelerini onemsememe super etkili

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri