- Reaksiyon puanı
- 1
öncelikle merhaba
ben bu siteye baya uzun zamandır girip çıkıyorum gerçekten de çok faydalı bilgiler var . Şimdi benim sorunum şu kişiliğim hep değişiyor . Mesela bazen kendine çok güvenen özgüveni yerinde , kendini çok iyi hisseden , insanlarla iyi ilişkiler kuran , çevresinde çok insan olan , konuşma becerisi güzel , insanları güldüren komik , eğlenceli , böyle konuşkan ama gereksiz boş şeyleri konuşmayan , insanlar yanında olmaktan keyif alan , hayattan zevk alan mutlu bi insan oluyorum
ama bide bazen başka bi insan oluyorum sanki her şey birden tersine dönüyo , insanlarla rahatça konuşamıyorum , konuşacak bişeyler bulamıyorum , beynim adeta durmuş gibi oluyo , o önceki komik eğlenceli herkesin sevdiği insan sanki bi anda gidiyoda başkası geliyo . Bunun nedeni ne olabilir anlamaya çalışıyorum kafa yoruyorum hiç bi yola çıkamıyorum . Lütfen bana siz yardım edin . Ayrıca bu değişme durumları bi gün boyuncada sürebiliyo yada gün içinde değişkenlikte gösterebiliyo . Hani derlerya bi öyle bi böyle işte onun gibi bişeyim ben . Yakında hayatımı düzene sokucam henüz 15 yaşındayım ve bazı şeylerin farkına vardığım için çok şükrediyorum , yakında düzenli olarak teşkinleride dinlicem önceden dinledim qma hiçde düzenli olmadı . Bu sefer her şeyi tıkır tıkıtr ve düzeninde kurallı bir şekilde yapıcam . Özellikle erteleme konusunda telkin varsa bunu kesinlikle dinlemem gerek . Sorunuma bi teşhis ve çözüm bulursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler