- Reaksiyon puanı
- 1
Nerden başlasam bilmiyorum.Kendimi ifade etmeden duramıcam.Ben 1,5-2 aydır telkin dinliyorum.2 hafta ego-suçluluğu dinlemiştim.Son zamanlarda diğerlerini(kendine güven,sosyallik arttırıcı,topluluk ve ego) dinliyorum. Şuan eve kapanmış durumdayım.Bu şehirde pek kimseyi tanımıyorum.Pek arkadasım da yok.Zaten pek sosyal insan olduğum söylenemez.Küçüklüğümden beri bu içime kapanıklık,suskunluk ve yalnızlık sanki karakterime oturmuş durumda.Bazen içimden artık yeter demek geliyor.Sanki aklımdan hep sesler geliyor gibi.Artık kendimi dinlemek istemiyorum.Konuşmak da zor geliyor sanki.Alıştım susmaya:S
Mutlu olamıyorum.Hayatta takıntılı yaşamaktan sıkılmış durumdayım :S Hayatı akışına bırakmaya çaba sarfediyorum.
Bilmiyorum bu bilinçaltım direnç mi gösteriyor acaba:S
Kusura bakmayın içimi döküverdim.Belki de fazla ileri gittim.Sizden başka duygularımı anlatıcak kimim var ki ...sad456
Mutlu olamıyorum.Hayatta takıntılı yaşamaktan sıkılmış durumdayım :S Hayatı akışına bırakmaya çaba sarfediyorum.
Bilmiyorum bu bilinçaltım direnç mi gösteriyor acaba:S
Kusura bakmayın içimi döküverdim.Belki de fazla ileri gittim.Sizden başka duygularımı anlatıcak kimim var ki ...sad456