Böyle Dinliyorum ama etkisi azalıyor mu?

Baris

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Son 10-15 gündür şu şekil dinliyorum ama etkisi olyor mu bilmiyorum. Cep Telefonumu önce hatsız moduna alıyorum. Sonra en kısık sesini açıyorum. yada bi ayar yukarısı. koyuyorum yastığımın altına. Kafamı yastığa dayayınca çok güzel duyuluyor. Ama kafam bazen yastıktan düşüyor ya da sağa sola dönerken kafamı kaldırıyorum 1 kac saniye, o durumlarda bazen ses çok çok az duyulacak kadar duyuluyor. Yani sadece çok çok az duyulunca ya da çok dikkat edince biraz duyulan bir klasik müzik etki eder mi? Klasikten başka müzik de dinleyemiyorum umarım bi zararı yoktur gece dinlemenin.

Ynt: Böyle Dinliyorum ama etkisi azalıyor mu?

Zaten Gece dinlemek tavsiye ediliyor. Uykuda bilinç kapalı olduğu için, daha faydalı oluyor. super

Ayrıca gece, doğa seslerini dinlerseniz, rajhatsız olmazsınız müzik seslerinden.

Ben de gece doğa seslerini dinliyorum.

Sağlıcakla... actionsmile

gayet güzel yapıyorsun ark5 bir an cep telefonu zararlı diye telaşa kapıldım hatsız moda geçtiğin detayını atlayarak ttli3 o konuda ayrıca tebrik ederim seni 25889 önemli olan müziğin açık olması.. sen az da olsa duyabiliyorsan, işlevini yerine getiriyor demektir.. biliyorsun bilinçaltına hitaben yapılan telkinlerin ses düzeyi de bilinaçaltmızın duyabileceği şekilde ayarlanmış durumda..
sevgiler hismiley

Cevaplar için teşekkür ederim. Doğa seslerini dinleyemiyorum çünkü gece klasik müzik dinlemek faydalı bahanesiyle dinliyorum. Yoksa telkin dinliyorum, bu su sesinin içinde telkin var desem dinletmezler. smil56 Klasik müzükten memnunum. Hatta dinlemeye başladıktan sonra daha kolay uykuya dalmaya başladım sanki. Listemde Zinde uyanma yok ama müzikten midir anlamadım.

2 metre yanımda kardeşim uyuyor. Onada etki etmesini istiyorum ama o nerdeyse duyulmucak kadar az duyuyor. Umarım ona da etki ediyodur.

merhabalar
ben ego suçluluk ve kendine güveni aynı anda dilemeye ve oğlumada dinletmeye başladım daha sonradan kısa sürede daha fazla telkin dinlemek için ritmi hızlandırmayı düşündüm acaba böyle dinlemekte bir sakınca varmı etkisinde bir değişiklik olur muuyurken doğa sesi hızlı olsada çok rahatsız etmiyor şimdiden teşekkürler

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri