boy uzatma telkini aldım

manyakkk

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Hepinize iyi akşamlar az önce telkini almış bulundum amacım gerçekten boy uzamatmak boyum kısa değil(185) ama fazladan 4-5 cm ın zararı olmaz ve beni farklı kılar.Şimdi diyeceksiniz zaten deve gibi olmuşsun daha ne istiyorsun diye yaşım da 17 ama bundan sonra ne olacağım bilinmez işimi garantiye almak için aldım telkini...
Gelişmeleri hafta hafta yazıcam :)

Ve 1 sorum var şimdi telkinleboyuzatma.com sitesinden aldım herşeyi doldurum kapıda nakit ödücem fakat satın al dedikten sonra sepetinizde ürün bulunamadı diyor oldu mu olmadı mı o arada kaldım ve cevap verirseniz sevinirim guitar

Bilen biri olursa yanıt verecektir.Olmazsa telefondan siparişinizi sorun belki sipariş ettiğiniz telkin kabul edilmiştir.Sepette ürün bulunamadı diyorsa bilen biri kişi yanıt verecektir mutlaka.Bende böyle bir şey olmadığı için kesin yanıt veremiyorum.En garanti telefonla iletişim kurmanız.

sizde nasıl oldu ki :) bir de hangi telefonu arıyacagız ıletısım bolumundekını sanırım başka gözüme çarpan numara olmadı y789 en kötü yarın öğlen ararım daha rahat olurum yrl78

İletişim bölümünde numara var arayabilirsiniz.Sadece telkine yönelik siparişte değil başka konularda da sipariş verdiğim oldu böyle sepetim boş kalmamıştı.

Sanırım yapamamısım fakat bu sefer yaptım yanı aldım telkını takıp numarası verdı ona tıkladım cep numaramdan arıyacaklarmıs :) şimdi değil de yarın sabaha ararlar büyük ihtimal 956k956k 190 olacağım sonunda smileydance

Hayırlı olsun qardaşşımm..

boyun 1.85 ve hala uzamak istiyosun. Bence hastasın. Bak ciddiyim. Olabileceğin en ideal boydasın daha uzun ve hantal olmk sana ne kazandıracakki

Şu forumlarda biri de çıkıp işe yaradı veya işe yaramadı yazmaz ki. İnş. işe yarar nasıl bi mantık. Bize ne? Sonuç söyle merakımızı gider, bu sabah ne yediğini anlatma.

Şu forumlarda biri de çıkıp işe yaradı veya işe yaramadı yazmaz ki. İnş. işe yarar nasıl bi mantık. Bize ne? Sonuç söyle merakımızı gider, bu sabah ne yediğini anlatma.

bence de, buraya "kaos" çıkarmak için geldiysen git. kendi sorunlarını başkalarını bastırmaya çalışarak, suçlayarak dışarı yansıtma.

bence de, buraya "kaos" çıkarmak için geldiysen git. kendi sorunlarını başkalarını bastırmaya çalışarak, suçlayarak dışarı yansıtma.

Ben,m bir sorunum yok dostum. Adama gereken toplumsal tepkiyi veriyroum sadee. Dalga geçmeye gelmiş.hpm2

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri