Boy uzatma takinti

Boyuzatma99

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar cok önemli bi takintim var.tam 2 senedir hergün kalkarken ilk aklima gelenen sey boyum uzamismi diye..:// 17 yasina girdim ve bu komplex uzamadan gitmeyecek:/ cok dert ettim kendime hergün kafama takiyorum..lütfen yardim eddin ..boyum 176 ..amcam 182 cm ve onu gecmek istiyorum..neapmaliyim?? Beslenme asilma vsvs.... :/

Tesekkürler arkadaslar ..😁

Siteyi araştırırsan biraz bulabilirsin. Benim tavsiyem boy uzatma formülü kitabı

Bence boy uzatma formülü kitabını al. Ben aldım düzenli uyguluyorum hala 4 aydır 3-3.5 cm civarı uzama oldu

cok tesekkur ederim bilgi verdiğiniz için

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri