boş bakınız

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
bkz. boş bakınız vermek)

itüsözlüğün kuralları dahilinde her bakınız potansiyel bir başlık olduğu için ancak şimdilik boş bakınız diyebileceğimiz bakınızlar.

hiç doldurulmayacak bakınızlar yok mu diyenlere de teheey ne başlıklar gördü bu sözlük demek istiyorum. az sabredin onlar da dolar.

doldurma şehvetiyle yanıp tutuştuğum şey.

*

açıklama: ilk bakışta anlayamayanlar için söyleyeyim. yukarıdaki gibidir.

çok dolu bakıyorsunuz, kafanızda kırk tilki dolaşıyor, sanki düşünüyorsunuz. lütfen buna bir son verin ve uslu bir vatandaş olup kafanızı fazla yormayıp, boş bakınız.

zaman zaman gerçekleşen umut yitirici durumdur. kola kapağında yer alan tekrar deneyin yerine böyle bi başlık tüm aramalarımıza rağmen bulunamadı... cümlesi ile karşılaşılır. biraz şansın yaver gitmesi durumunda şu yazıyla göz göze gelinir.

şöyle bir şeyler var belki uzaktan yakından ilgisi vardır :

risk budur!

-n'apıyonuz lağğğn?!

+ehu oynuyoruz wondrous abi...

-kumda oynayın siz kumda.

+ehu, piki

- zaten sözlük kurmayacaktım ben hata ettim, açacaktım bir dönerci, oh mis! *

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri