Borderline Olan varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Celill
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Celill

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar tam 2 senedir kendimde fark ettiğim değişiklikler yüzünden araştırıyorum bu sorunumu ve önüme 3 tane psikiyatrik hastalık çıktı. 1- Bipolar 2- Borderline 3- Dissosiyatif Kimlik Bozukluğu. Bunlardan birini yaşayan varsa lütfen bana bi yardımcı olsun konuşalım. birde bipolar ile borderline çok benzerlik gösteriyo ama borderline in daha ayırıcı özellikleri var. Kafam çok karışık 3 hastalıkta resmen bana uyuyo yada uymuyo bilmiyorum kestiremiyorum lütfen biri yardım etsin. Psikiyatra gidemiyorum ekonomik olarak.

ben borderline hastasıyım. Bana psikolog teşhis koymuştu. 2 / 3 yıl terapi gördüm hala araştırmaya ve farkındalığımı artırmaya gayret ediyorum.

Celill söylediğin psikolojik rahatsızlıkların detaylarını bilmiyorum ancak neredeyse tüm psikolojik rahatsızlıkların bağırsak sağlığıyla direk bağlantılı olduğuna dair güçlü kanıtlar ortaya çıkıyor. Beslenme düzeninde yapacağın değişiklerle düşündüğün sorunları aşman olası. Bu konuya dair Türkiye'de pek kaynak yok sana sadece Prof. Dr. Ahmet Aydın'ın diyet kitabı ile yabancı sitelerde haşimato otoimmun diyet konularını araştırmanı tavsiye ederim. Sağlıkla kal.

devlet hastanesine de mi gidemiyorsun? eğer beş, on; hatta onbeş ayrı doktora gidemiyorsan, psikolojik sorunlarının olduğunu düşünüyorsun demektir. düşünme. birden fazla doktora teyit ettirene kadar hastalık filan düşünme, zira büyük ihtimalle böyle birşey yoktur.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri