bolluk ve bereket reiki uyumlaması..

Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren
bu videoyu izleyebilirsiniz.. reiki hakkında kısa bi bilgi var.. şu anda aktif bir çalışma yok .. çalışma olmasını istediğiniz zaman sadece tarih ayarlayın .. geri çevirmek istemiyoeum ama .. artık konuyu kapattım ben. yeni konu olarak açabilirsiniz..

smil56o senin şirinliğin rima sağol.hemen araştırıyorum...

uyumlama ilgimi çekti.ben
de katılabilirmiyim çalışmalarınıza...nasıl haberim olacak

konuyu kapattım amasadanim
ilerde olur inşallah.. sizi başka birine yönlendirebilirim. ücretsiz bir uyumlama.. ondan sonra tekrar uyumlama çalışması yapabiliriz...y789

bu yaptığın çalışma için sormadım
reiki genel olarak okuyarak izleyerek öğrenebilirmiyim

ilerde yaparsan katılırım inş seve seve

bende öğrenebilirmiyim ki actionsmile

uyumlama ilgimi çekti.ben
de katılabilirmiyim çalışmalarınıza...nasıl haberim olacak

bu yaptığın çalışma için sormadım
reiki genel olarak okuyarak izleyerek öğrenebilirmiyim

ilerde yaparsan katılırım inş seve seve

yönlendirirsen sevinirim rima...

y789tamam ikieşitbir ne kızıongirlhaha
şak bi yana biraz araştırman gerek okuyarak olacak iş değil maalesef. kullanabilmek içn uyumlama şart.. sewgiyle kalın..t678

teşekkür ederim Rima

birşey varki karşıma çıktı ,hayırlısı olsun

bana müsade k.i.d

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri