birden psikoloji değiştirebilme yeteneği

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
insana göre muamele sonucu olan bir şey..

birden sinir olduğunuz biri karşınızdan geçerken ya da sizle konuşurkenki davranışlarınız istemeden değişirken, doğal olarak da çok sevdiğiniz biriyle konuşurkenki davranışlarınız çok farklıdır. aslında bu istemsiz olduğundan pek de bir yetenek değildir.

aslında her insanda olması gereken bir özelik. çünkü başka bir kişiye/olaya sinirlenip bununla alakası olmayan suçsuz insanlara boşu boşuna bağırıyoruz sonra. yani siniri başkasından çıkarıyoruz. sonra üstüne bahane edilir. yok abi ya sinirliyim zaten üstüme gelme diye. ne yapalım kardeşim ona sinirliysen niye bana bağırıyorsun, iradene hakim ol tut kendini.

ikizler burcunda doğma özelliğine sahip olan insanda var olan yetenek

-lan şerefsiz o gol kaçar mı it oğlu it!

-ben de seni çok özledim, her zaman aklımdasın bitanem.

basit bir dengesizlik belirtisidir.

genelde kızların sahip olduğu yeteneklerden biri.

iş görüşmeleri ve anlaşmalarda oldukça fayda sağlayan bir olay...girilebilecek en güzel psikoloji muhtemelen ifadesizliktir..böylece karşımızdaki* aklınızdan geçeni anlayamayacak ve avantajlı bir konuma geçmek için kesin bir saldırı stratejisi izleyemeyecektir...

kaypak bir insan yapısını da içerisinde barındırabilen, istikrarsız ruh halini yansıtabilme kabiliyeti.

ikizler burcu mensupları tarafından yetenek olarak adledilemiycek kadar normal olan bi özellik

sanılanın aksine ikizler burcunda değil, yengeç burcunda daha sık görülür.

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri