Bir Sorum olacak

trifolium

New member
0
HD RANK
Katılım
18 Şubat 2008
Mesajlar
16
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Yaş
2025
Arkadaşlar ve Atakan Bey,

Sitenize üye olduğum günden beri ki bu kısa bir süre, hergün oldukça sık girip inceledim.Sanal ortamda gerçekten böylesine faydalı bir site ender olur diye düşünüyorum.Herkes tuhaf bir para kazanma yarışı içinde.Telkinleri de dinliyorum, faydasını görüyorum sanırım.öyle olmasını istiyorum ve olacaktır da zaten.Ancak sormak istediğim çok önemli (en azından benim için) bir şey var.Aradım ama bulamadım, yeterince aramamışta olabilirim sitede; ama Atakan Bey kimdir?Yani merakım alt yapısı nedir?Doktor mudur?Bireysel Gelişim uzmanı mıdır?Telkin konusunda ki bilgisi, eğitimi nedir?
Kişileri sorgulamak haddime değil elbette ama ben kimin vasıtasıyla bu işe girdiğimi bilmek istiyorum...Ne olur beni yanlış anlamayın, amacım aksilik yaratmak değil.Konum ve statü merakım da yoktur ancak ben gerçekten Atakan Bey'in ve tüm ekibinin kimler olduğunu merak ediyorum...Belki bir merkezleri vardır, tanışmak isterim.Bunun bana çok daha fazla güven vereceğini düşünüyorum...Yani anasayfada yada forum içinde bu konuyla ilgili bulduğum tek şey Atakan Bey'in de bu telkinleri uzun süre kullandığı.belki görmemişimdir o zaman beni bağışlayın...

Teşekkürler...
 
Ynt: Bir Sorum olacak

Forumda bir kaç kez bu soru soruldu ve yanıtladım. Sorunuzu yanıtlamadan önce üyelerimizden bir ricam olacak. Konu başlıklarını yazarken yazdığımız soru ile ilgili bilgi verici olmasına dikkat edelim.Bir sorum var yerine Portal ekibi hakkında bilgi almak istiyorum yazarsanız böylece yeni gelenler konu hakkında bilgi sahibi olurlar.Aksi takdirde bir sorum var yada yardım gibi onlarca başlık oluyor sitede ve aranılanı bulmak sonradan gelenler için zor olabiliyor.
Telkinler konusu ile ilgili yapmış olduğum okumalar yaklaşık 10 sene öncesine dayanır.Burada ki çalışmalar bu kadar senelik bir emeğin ürünüdür.
Boğaziçi Üniversitesi Elektronik Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü Mezunuyum.Ayrıca bunun üzerine Nlp eğitimi aldım.Gönüllü olarak sitemizi destekleyen portal doktorumuz Dr Turgut Fidan bey hekimdir ve yeri geldikçe kendisine danışıyoruz.
Bu konu hakkında tez hazırlayan Dr Kerem Mert Bey Tıp Eğitimi aldıktan sonra Berlinde Psikiyatri Eğitimi almıştır tezinide bizim konumuz üzerine hazırlamıştır.

Sitede katkısı olan çevirmen üyelerimiz vardır.Onlarda çeviri yaparak katkıda bulunuyorlar.Daha önce forumumuza katılan ve ses kayıtları konusunda ülkemizde ilk mezunlardan olan bu konuda master yapan Ayşe hn vardi.Şu an ekibimizde değil ancak onada katkıları için teşekkür ediyoruz.
Moderator arkadaşlarımızın katkılarından zaten bahsetmek istemiyorum onları zaten görüyorsunuz.


Zaman zaman çeşitli illerde toplantılarımız oluyor.Bunlara katılıp bizlerle tanışabilirsiniz.
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst